Ottine Skrevet 18. november 2005 #1 Skrevet 18. november 2005 Har oppskrift på ei firkløverkake m/ vaniljekremfyll inni. Noen som vetom denne kan lages dagen før den skal spises? Må eventuelt glasuren tas på samme dag?
SissiB Skrevet 18. november 2005 #2 Skrevet 18. november 2005 Jeg lager den alltid dagen før. Synes den smaker bedre dersom den får "satt seg" litt.
Gjest uri Skrevet 18. november 2005 #4 Skrevet 18. november 2005 Jeg pleier å lage kaken med fyll dagen før.. Men tar somregel glasuren på samme dagen den skal serveres..
Ottine Skrevet 18. november 2005 Forfatter #5 Skrevet 18. november 2005 Flott! Det passer heeelt utmerket!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå