Gå til innhold

Fryse fersk persille?


iss

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Bjørnsdatter

Pleier å klippe den opp og ha den i en plastpose som jeg ikke knyter for hardt igjen. Da er det bare å klemme litt på posen, så smuldrer persillen fra hverandre, og jeg kan helle ut av posen. Gidder ikke å styre med porsjoner jeg ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg klipper opp persille og legger i et rent syltetøyglass med skrukork. Lett å åpne og ta ut ønsket mengde når jeg skal bruke det i maten.

Forøvrig egner persille seg godt som ingrediens i suppekvaster. Du kan legge noen stilker med buketter sammen med et laubærblad og evt. litt timian og pakke det inn i det grønne fra purre (vask det godt først). Surr pakkene sammen med hyssing og la hyssingen være litt lang så du kan binde den fast i hanken på kjelen og suppekvasten kommer oppi suppa. Da kan du lett trekke dem opp av suppa før servering. Gir skikkelig god smak! (Jeg fryser suppekvaster i en plasboks med lokk, behøver ikke tines før de has i suppa).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Putter den hel i plastposen - den brekker i små biter hvor du bare gnir litt på den når den er frossen.

Bruker masse i mat - men den må puttes oppi når den er frossen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...