AnonymBruker Skrevet 2. juni 2022 #1 Skrevet 2. juni 2022 Ble blokkert av en person for en tid tilbake. Kunne da ikke søke opp denne personen på FB. Nå får jeg søkt opp personen, og kan sende melding eller legge til som venn. Men kan ikke se om denne personen har liket noe eller kommentert. Ser heller ikke profilbilde eller annen info. Er blokkeringen av meg fjernet igjen? Anonymkode: 50a8f...77c
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå