AnonymBruker Skrevet 27. mai 2022 #1 Del Skrevet 27. mai 2022 Av og til så har kinder maxi slike hvite farger på bunnen, hva er det fra? Anonymkode: 51f08...fb0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest kira87 Skrevet 27. mai 2022 #2 Del Skrevet 27. mai 2022 Ser helt normal ut for min del. Kan hende den har blitt skrapt opp litt av papiret rundt. Spis den og slapp av. 😊 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. mai 2022 #3 Del Skrevet 27. mai 2022 kira87 skrev (Akkurat nå): Ser helt normal ut for min del. Kan hende den har blitt skrapt opp litt av papiret rundt. Spis den og slapp av. 😊 Har du merket sånt på de før? Anonymkode: 51f08...fb0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. mai 2022 #4 Del Skrevet 27. mai 2022 Blitt utsatt for temperaturforandring. Kan skje med all sjokolade. Anonymkode: 72337...457 6 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. mai 2022 #5 Del Skrevet 27. mai 2022 Ser ut som mugg. Ville ikke spist den Anonymkode: f11ef...9bd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. mai 2022 #6 Del Skrevet 27. mai 2022 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Blitt utsatt for temperaturforandring. Kan skje med all sjokolade. Anonymkode: 72337...457 Så det påvirker ikke smak? Anonymkode: 51f08...fb0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. mai 2022 #7 Del Skrevet 27. mai 2022 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Ser ut som mugg. Ville ikke spist den Anonymkode: f11ef...9bd Virkelig? Anonymkode: 51f08...fb0 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest kira87 Skrevet 27. mai 2022 #8 Del Skrevet 27. mai 2022 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Har du merket sånt på de før? Anonymkode: 51f08...fb0 Må innrømme at jeg ikke har studert baksiden av en kinder maxi noen gang da den går rett i nebbet med en gang den er åpnet, så nei. Men det er helt normalt at sjokoladen rundt ikke er helt jevn i fargen. Ikke hør på 9bd. Det er ikke mugg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. mai 2022 #9 Del Skrevet 27. mai 2022 kira87 skrev (1 minutt siden): Må innrømme at jeg ikke har studert baksiden av en kinder maxi noen gang da den går rett i nebbet med en gang den er åpnet, så nei. Men det er helt normalt at sjokoladen rundt ikke er helt jevn i fargen. Ikke hør på 9bd. Det er ikke mugg. Kjekt å høre jeg begynner å tenke på alt mulig når jeg noe annerledes på noe spiselig 😅 Anonymkode: 51f08...fb0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Hippokrates Skrevet 27. mai 2022 #10 Del Skrevet 27. mai 2022 Du finner nesten aldri en sjokolade som ikke har små hvite striper på seg. Det skjer som følge av temperaturendringer eller trykk/skraping mot sjokoladen. Det er mulig du selv som har forårsaket disse hvite stripene når du åpnet den. Det er ingenting galt med den sjokoladen du viser her. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. mai 2022 #11 Del Skrevet 27. mai 2022 6 minutter siden, AnonymBruker said: Ser ut som mugg. Ville ikke spist den Anonymkode: f11ef...9bd Tror du må google mugg, her er du på villspor. Anonymkode: 64d67...702 8 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. mai 2022 #12 Del Skrevet 27. mai 2022 Det kan være at kinder maxi har høyere fettinnhold i sjokoladen enn i det vi er vandt til av norsk sjokolade. Så den skiller seg lettere ved for høy temperatur. Vet ikke om det stemmer, kan godt være dårlig pakning som gjør det. Vanskelig å si hva som kan for det. AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Så det påvirker ikke smak? Anonymkode: 51f08...fb0 Nei, kan påvirke konsistens men skal en del før det påvirker smak. Det er ikke mugg som personen påstår heller. Det er kort fortalt fettet i sjokoladen som skiller seg og kommer til overflaten ved for høy temperatur. Sjokolade er en av de verste råvarene å jobbe med og de tåler ikke mye før det blir påvirket av for eksempel temperatur. Det skal en god del til før det blir ødelagt, typ full smelting etter varme og må ligge i kjøleskapet for å redde den. Da er den helt ødelagt, noen klarer vell å spise det men jeg takler ikke smaken av kald sjokolade som har ligget i kjøleskap. Konsistensen vil bli preget og det kan oppstå hvitt belegg. Det skal en god del til før det går utover smaken når det er hvitt belegg. Google det (sjokolade hvitt belegg), svært vanlig at det skjer. Det du viser er så lite at det er ikke verdt å spørre om en gang. Har opplevd at det har vært mer hvitt enn brunt. En gang så var det på grunn av butikken som fikk all sjokoladen ødelagt i sommervarmen. De måtte putte det på kjøla, og det ødelegger sjokoladen og fører til hvitt belegg. Anonymkode: 72337...457 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. mai 2022 #13 Del Skrevet 27. mai 2022 AnonymBruker skrev (8 minutter siden): Tror du må google mugg, her er du på villspor. Anonymkode: 64d67...702 Med mindre det er hvit sjokolade, noe brun sjokolade ikke skal være, så er det mugg. Spis den du, jeg ville ikke gjort det.. Anonymkode: f11ef...9bd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. mai 2022 #14 Del Skrevet 27. mai 2022 Sjokolade kan svette om den blir for varm, Dette er da fett som viser seg som hvite skjolder på sjokoladen. Helt ufarlig. Anonymkode: 58e56...6bb 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. mai 2022 #15 Del Skrevet 27. mai 2022 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Med mindre det er hvit sjokolade, noe brun sjokolade ikke skal være, så er det mugg. Spis den du, jeg ville ikke gjort det.. Anonymkode: f11ef...9bd Tullball. Sjokolade inneholder fett. Når sjokoladen blir for varm kan den «svette» som fører til hvite skjolder på sjokoladen. Anonymkode: 58e56...6bb 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. mai 2022 #16 Del Skrevet 27. mai 2022 har ofte sett kinder sjokolade slik og spist den helt uten noe har skjedd. spis den du, den er helt ufarlig. Anonymkode: 07998...232 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. mai 2022 #17 Del Skrevet 27. mai 2022 AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Med mindre det er hvit sjokolade, noe brun sjokolade ikke skal være, så er det mugg. Spis den du, jeg ville ikke gjort det.. Anonymkode: f11ef...9bd 🤣 Det er ikke mugg. Du har tydeligvis ikke spist nok sjokolade. Det inneholder nemlig fett som kan bli hvitt ved tempforandring. Anonymkode: b8df8...9a7 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. mai 2022 #18 Del Skrevet 27. mai 2022 AnonymBruker skrev (9 minutter siden): Med mindre det er hvit sjokolade, noe brun sjokolade ikke skal være, så er det mugg. Spis den du, jeg ville ikke gjort det.. Anonymkode: f11ef...9bd Hvor har du fra at det er mugg? Anonymkode: 72337...457 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. mai 2022 #19 Del Skrevet 27. mai 2022 Derfor er det hvitt belegg på sjokoladen (lenke til kk.no) Anonymkode: 8257b...189 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. mai 2022 #20 Del Skrevet 27. mai 2022 AnonymBruker skrev (7 minutter siden): Derfor er det hvitt belegg på sjokoladen (lenke til kk.no) Anonymkode: 8257b...189 Tusen takk! Anonymkode: 51f08...fb0 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå