Gå til innhold

Hvorfor kan vi ikke diskutere regelverk her?


trønder
Gå til løsning Løst av Edie,

Anbefalte innlegg

Det må jo være mye enklere for @Forumansvarlig og resten av brukermassen at spørsmål som er relevante og regler som mange har kommentarer og konstruktive innspill til kan diskuteres og besvares i plenum? På den måten er det mulig å få til en sunn debatt rundt hva som er et hensiktsmessig regelverk og hvor det er mulig å fange opp bredden i meninger.

Hvorfor ønsker ikke @Forumansvarlig dette?

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

  • Løsning

Underforumet Tilbakemeldinger til moderatortemaet, og nyheter om forumet er for moderatorteamet til å komme med informasjon til brukerne, eller for brukerne til å poste spørsmål om tekniske problemer. Spørsmål om regelverk og modereringspraksis skal tas i Private forumhenvendelser.

Vi har forstått at ordlyden i beskrivelsen av underforumene har oppleves forvirrende, så vi har endret ordlyden på rommet Generelle henvendelser på Private forumhenvendelser til:

Sitat

Her kan du poste generelle spørsmål om forumet, modereringspraksis eller tilbakemeldinger til moderatorteamet.

Praksisen er forklart i det nye regelverket. Det er moderatorteamet som har bestemt regelverket. Vi kommer ikke til å endre på dette med det første, en ny vurdering av regelverket vil bli tatt om noen måneder. Som bruker måtte man akseptere det nye regelverket, men det er selvfølgelig helt frivillig om man vil benytte seg av forumet eller ikke.

Edie, adm.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...