Gå til innhold

Beste oppskrift på pavlovakake!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skal lage pavlovakake til i morgen. Noen med en skikkelig bra oppskrift?

Eller finnes det bare en.. 
 

 

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Søk på detsøteliv.no etter Pavlova, så finner du mange

Til bunnen er det i prinsippet bare én oppskrift, det er fyllet og toppingen som varierer. Til 17.mai er det jo jordbær og blåbær som er vanlig.

AnonymBruker
Skrevet

Eg bruker denne. Den er utrulig digg, og alle kan ete den :)

Vegansk pavlova.

Anonymkode: d7bb8...cc0

AnonymBruker
Skrevet
Hedda-78 skrev (6 minutter siden):

Søk på detsøteliv.no etter Pavlova, så finner du mange

Til bunnen er det i prinsippet bare én oppskrift, det er fyllet og toppingen som varierer. Til 17.mai er det jo jordbær og blåbær som er vanlig.

Neida, finnes mange oppskrifter på bunnen også, det spørs jo hvordan man vil at bunnen skal være 

Anonymkode: 5e51e...3f1

AnonymBruker
Skrevet

Har alltid brukt toro sin pose og pavlovakrem på boks eller blandet kremfløte og vaniljekrem, blir godt det😅

Anonymkode: 92993...3bb

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Vanlig merengs her, men så har jeg et tynt lag av mango/pasjonsfrukt kompott/curd, deretter vaniljekrem blandet med pisket krem, og deretter fersk bær på toppen. Mmmm

Anonymkode: 61a40...e1d

Skrevet
3 hours ago, AnonymBruker said:

Har alltid brukt toro sin pose og pavlovakrem på boks eller blandet kremfløte og vaniljekrem, blir godt det😅

Anonymkode: 92993...3bb

Akkurat det samme gjør jeg. Noen lager alt fra bunnen, ikke jeg nei. Alle spiser pavlova'en jeg lager, også de som ikke liker kaker generelt spiser den. Så det gjør de neppe for å være høflige, siden de ikke spiser noen av de andre kakene.

Å legge opp skikkelig mye bær og frukt så det riktig bugner, er viktig. Min tommelfingerregel er at en ikke skal se kremen mellom bærene, jeg vil ha masse bær. Mest jordbær, men også bringebær og blåbær. Noen biter kiwi frisker opp, kan også ha på blad av sitronmelisse.

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Min beste Pavlova:

Ferdig marengsbunn fra Meny (to bunner i pakken)

Toro Vanlijekrem i midten

Piska krem på toppen

Røde og blå bær

Får alltid masse skryt på denne😅

Anonymkode: a77eb...5ab

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (20 minutter siden):

Min beste Pavlova:

Ferdig marengsbunn fra Meny (to bunner i pakken)

Toro Vanlijekrem i midten

Piska krem på toppen

Røde og blå bær

Får alltid masse skryt på denne😅

Anonymkode: a77eb...5ab

Blir ikke bunnen altfor sprø.??

Anonymkode: 0f12a...6ea

AnonymBruker
Skrevet
ops2 skrev (3 timer siden):

Akkurat det samme gjør jeg. Noen lager alt fra bunnen, ikke jeg nei. Alle spiser pavlova'en jeg lager, også de som ikke liker kaker generelt spiser den. Så det gjør de neppe for å være høflige, siden de ikke spiser noen av de andre kakene.

Å legge opp skikkelig mye bær og frukt så det riktig bugner, er viktig. Min tommelfingerregel er at en ikke skal se kremen mellom bærene, jeg vil ha masse bær. Mest jordbær, men også bringebær og blåbær. Noen biter kiwi frisker opp, kan også ha på blad av sitronmelisse.

Enig!

Anonymkode: 92993...3bb

AnonymBruker
Skrevet

Synes det største poenget med Pavlova er en seig, men samtidig sprø marengs. Dette har jeg til gode å kjøpe ferdig, eller som halvfabrikata. Selv ønsker jeg 50/50 med vaniljekrem og pisket krem som jeg blander. Friske jordbær, kuttet opp, bringebær og blåbær. Har smakt mange mange varianter igjennom årene, men dette er hva jeg ønsker av en god Pavlova. Smak og behag.

Anonymkode: b4852...2f2

  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet
2 hours ago, AnonymBruker said:

Blir ikke bunnen altfor sprø.??

Anonymkode: 0f12a...6ea

Nydelig og ikke for sprø! Tar på fyllet 20 min før servering 😋😋

Anonymkode: a77eb...5ab

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...