Gå til innhold

Intimitetsgrenser / friluftsliv


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

I fjor sommer var vi og et annet par på fjellet. Hardangervidda, kombinert DNT-hytter og telt. Været var jo strålende. Vi badet i fjellvann, tok av oss alt, så hverandre nakne. Det ble bare sånn. En kveld hadde vi sex i teltet vårt, vi var jo privat og tenkte ikke over det. Men da vi var ferdige kunne vi høre lydene til de andre, vi hørte dem like godt som om de hadde ligget ved siden av oss. Nattestillheten og to tynne teltduker hjalp ikke mye. Vi ble litt sjokkerte over at det var så lytt, og vi ble brydd da vi tenkte at de andre kanskje hadde blitt inspirert av oss. Men dagen etter var ingen flaue, vi var på tur som før, og alt sammen skjedde igjen, både nakenbading og hørbar sex i hvert vårt telt. Alt var fint, ingen snakket om noe, og vi er gode venner med et helt naturlig forhold oss imellom. Vi kommer sikkert til å dra på tur igjen.

Men - spørsmålet er: Er det vanlig at intimitetsgrenser flyttes når man kommer ut i naturen? Ingen av oss ville ha gått på naturiststrand, i hvert fall ikke sammen. Hjemme ville vi vært tilbakeholdne og normalt beskjedne mht. all seksualitet. Men der inne på vidda var ting så veldig laidback og "back to nature". Befriende fjernt fra hverdagen. 

Anonymkode: cf013...615

  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det er normalt å vær emer laidback ifh hvordan man kler seg (gjerne samme klær flere dager på rad), null sminke og dårlig frisyre, men det er absolutt ikke normalt å pule i hvert sitt telt i andres påhør. 

Anonymkode: 4e0d1...f3d

  • Liker 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er det som er så fint på fjellet. Ting er ikke så nøye. 

 

Anonymkode: 59d71...41e

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe. Dette er jo en klassiker. Vi har opplevd akkurat det samme selv, ikke én gang, men to (det er lett å glemme). 

Når man går inn i teltet sitt og drar igjen glidelåsen opplever man plutselig at man er "alene". Man ser ingen og ingen ser en. Så glemmer man at teltduker ikke er spesielt lydtette. Det er jo egentlig bare morsomt. Og det dere opplevde, at de andre ble kåte, er jo bare fint. Så ble det to par som fikk en hyggelig slutt på dagen :)

Det som var bra, er jo at det ikke ble kleint dagen etter - i dagslyset, når alle jo var klar over hvor lytt det hadde vært. Gratulerer til dere for det. Og dere var kjempeheldige som ikke opplevde at de andre ble støtt eller sjokkert eller noe, over at dere koste litt før soving. Noen kunne jo reagert negativt, men her var det jo helt supert. Og så skjedde det igjen, altså! Fine venner, ta vare på dem.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjort det selv, man tror jo man er privat når teltet stenges.

Tipset er jo å ha litt avstand mellom teltene da :) Vi har alltid sex på telturer, variasjon i livet er viktig.

Anonymkode: 0eb63...82d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...