Gå til innhold

Kakebunnen


G.A.

Anbefalte innlegg

Jeg hadde svigers og mine egne foreldre på besøk for første gang i går. Skulle imponere å lage en digg kake, så jeg lagte whiskeykake.. Men noe måtte jo gå galt der ja..

Kakebunnen var av hvetekjeks, sirup og smør.. Dette skulle blandes, trykkes ut i en rund form og så steikes i ovnen i 10 min..

Og da ble den jo hard som stein! Vi prøvde til slutt å dele opp kaken med brødkniven, men det var jo umulig. Så det endte jo opp med at vi spiste det som var oppå kakebunnen og lot bunnen ligge igjen på fatet..

Noen jeg gjorde galt her? Skulle kakebunnen vær slik? Er sikker på jeg gjorde alt riktig når jeg lagte kaken..

Endret av G.A.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

I de oppskriftene jeg fant skulle det være HAVREkjeks, ikke hvetekjeks. Konsistensen på disse to er jo veldig forskjellig, så problemet kan ligge der.

Det var jo godt at det oppå smakte!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var bare at du skrev hvetekjeks...

Jeg tror jeg har pleid å bruke Kornmokjeks til slike ting, men om det er noen forskjell vet jeg sannelig ikke.

Prøv igjen, kanskje du bare var uheldig den første gangen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg pleier også å bruke kornmo, den er litt mindre hard enn Bixit.

Hvis ikke det hjelper kan du prøve med litt mindre sirup i bunden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...