AnonymBruker Skrevet 23. april 2022 #1 Skrevet 23. april 2022 Jeg var usikker på hvor jeg skulle publisere dette innlegget, så valgte generell debatt til slutt. Når jeg ser på profilen til noen folk på snapchat, kan man se at det står «Del min posisjon» og «Del min posisjon i sanntid». Men - til noen andre står det kun «Del min posisjon i sanntid». Vil dette da si at vedkommende egentlig har på snapmap, men skjuler det for deg? Jeg husker før den nye oppdateringen til snap så kunne man vite dette ved å se om vedkommende hadde både «Request location» og «send my location». Hadde vedkommende kun alternativet «send my location» betydde det at vedkommende skjuler posisjonen sin for blant annet deg. Om begge alternativene var synlige betød dette at vedkommende skjuler posisjonen sin for alle. Anonymkode: e7d6e...fb1
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå