Gå til innhold

Apropos potetmos


Gjest Gjest

Anbefalte innlegg

I sommer spiste vi et sted hvor det eneste jeg likte på tallerkenen var potetmosen... :sjenert:

Den var litt sånn "innbakt" på en måte, altså med et slags skall utenpå. Var jo litt artig og fancy da, noen som vet hvordan jeg fikser det sånn?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Som pommes noisette, slike du finner i frysedisken? Eller større, som kroketter?

(Noisette er fransk for hasselnøtt, så da kan du jo se for deg hvor små de er...) Men kjempegode!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Sett den under grillen. Du kan også strø litt ost på toppen :wow:

:Nikke: Og hvis du blander i litt egg først, får du ekstra god farge og smak.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...