Gå til innhold

Fyll i bløtkake


Lise

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hei

Jeg bruker å dele kaken i tre deler. En del med vaniljekrem. Andre del med bananer, jordbær og sjokolade (bruker dajmkuler). Dette synes jeg er veldig godt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg pleier alltid å kombinere jordbærsyltetøy og vaniljekrem jeg. Synes selv det er veldig godt, og veldig greit å lage/bruke.

Ellers er det jo vanlig å bruke både banan, ananas og frukkompott inni.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg pleier å bruke banan, vaniljekrem, hermetiserte ferskner (for da kan jeg dynke sukkerbrødet litt med laken, så den ikke blir så tørr), kiwi/jordbær (sesongavhengig)

Frk. Busybody :rodme:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest pulverheksa

Er opprinnelig fra nord-norge og der er det multer som gjelder.

Selv pleier jeg å bruke bjørnebær, syns det er helt fantastisk.

Pleier å legge på et marsipanlokk, under det en runding med bakepapir så jeg ikke får krem på marsipanen.

Så legger jeg lokket på og snitter to kryss i lokket der papiret er.Sånn ar det blir åtte spisser, og bretter marsipanen fint til sides sånn at spissene blir liggende utover kanten på kaka. Tar vekk matpapiret og legger hele bjørnebær oppi rundingen midt på kaka.

Er veldig enkelt og ser proft ut.

Håper dere skjønner hva jeg mener.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...