Gjest gjesta Skrevet 2. november 2005 #1 Del Skrevet 2. november 2005 (endret) Jeg er litt usikker på oppbevaring. ..I kjøleskap med lokk over? Og hvis jeg feks skal servere den dagen etter, skal den stå i kjøleskap eller ikke, over natten? Jeg lagte den mandag, og hadde den i kjøleskap over til tirsdagen.. men den ble litt hard/seig å skjære i, men myk inni & veldig god (heldigvis kan jeg ha gjort en liten feil, ang hvordan jeg har oppbevart den? La et lokk over, men mulig det ikke ble helt tett.. da jeg ikke har lokk som passet perfekt over Endret 2. november 2005 av Epica Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Usikker Skrevet 2. november 2005 #2 Del Skrevet 2. november 2005 Oppbevare sjokoladekake Går det an altså :klø: Joda - jeg setter hele fatet i kjøleskapet jeg - uten lokk! Går så fint atte. Oppbev. jeg den i kjeller'n så har jeg lokk over! Gudd løkk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesta Skrevet 2. november 2005 #3 Del Skrevet 2. november 2005 ok, takk trodde den ble tørr da.....? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesta Skrevet 2. november 2005 #4 Del Skrevet 2. november 2005 Så den ble kanskje litt hard å skjære i siden jeg hadde lokk på i kjøleskapet..? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 2. november 2005 #5 Del Skrevet 2. november 2005 Det kommer an på. Jeg bruker alltid kaketine med lokk. Har kaken en krem som inneholder fløte eller hvis det er smørkrem på (kan smelte) har jeg den i kjøleskap. Ellers står den på kjøkkenbenken. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 2. november 2005 #6 Del Skrevet 2. november 2005 Oppbevare sjokoladekake????? Her blir det aldri noe å oppbevare!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesta Skrevet 2. november 2005 #7 Del Skrevet 2. november 2005 Den stod uten glasur på, natten over (og formiddagen) (glasuren stod i kjøleskapet også i egen skål) men da jeg tok den ut i femtiden & serverte den timer senere,, da var den litt hard/seig å skjære i.. merkelig.. den var myk inni..og ellers god.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thomasine Skrevet 2. november 2005 #8 Del Skrevet 2. november 2005 Jeg har en slik stor langpanneform med tilhørende lokk. Om sommeren settes den med lokk i kjøleskap over natten, nå i disse tider og om vinteren går den ut på verandaen. Ta den ut av kjøleskapet/inn fra verandaen 1 times tid før den skal spises - da er den ikke så hard! Jeg synes kaker blir tørre av å stå uten lokk eller annet dekke. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå