Gå til innhold

Hva har dere på/til pannekaker?


monja

Anbefalte innlegg

Gjest *-*Pinky*-*

Vi spiser pannekaker med smør, sukker, blåbærsylte, stekt flesk og smelta smør..

Så har vi ertersuppe med kokte poteter i til..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Smør og sukker eller blåbærsyltetøy.

Liker ikke konsistensen av stekt flesk, tror det er derfor jeg bruker smør for jeg liker den salte smaken blanda med det søte..... substitutt.....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi bruker som regel tomatsuppe eller blåbærsuppe til forrett. Pannekakene liker jeg best uten noe som helst, men hjemmelaget blåbærsyltetøy er også godt. Sukker liker jeg ikke i det hele tatt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er ikke så veldig glad i pannekaker, men hvis jeg spiser en er det med sukker på, ikke noe annet. Skulle egentlig ønske at jeg likte pannekaker bedre...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg spiser pannekaker til middag. Fyller den da med eggerøre, cottage cheese og grønnsaker. mmm, kjempegodt :sikle:

Så sparer jeg en pannekake elelr to til desseert. Da har jeg nugatti på. Etter at jeg var i Paris på ferie og spiste Crepes avec nutella har dette blitt en favoritt.

Jeg kan også finne på å spise pannekaker med omtrent samme fyll som vafler, dvs med brunost og syltetøy. Særlig Noras 100% blåbærsyltetøy er godt på :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Pannekaker med poteter, bacon og blåbærsyltetøy. Potetene deles i biter før jeg tar på bacon og syltetøy. Deretter ruller jeg det hele sammen og da er den klar til å konsumeres. NAM! :sikle:

Dessertpannekaker har jeg enten smør og sukker på, syltetøy på eller litt smør, sukker og sitronsaft på. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sukker og bacon, av og til blåbærsyltetøy.

Dersom vi spiser pannekaker som dessert så lager jeg dem litt mindre og helt løvtynne, dem har vi gjerne is på.

Det hender jeg lager pannekaker som jeg har kjøttfyll i. De har jeg ost over før jeg setter dem i ovnen. Lenge siden det gitt...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Middagspannekaker: bacon

Dessertpannekaker: smør og sukker, blåbærsyltetøy eller ingenting (hvis de er nystekte..) :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...