Hilde Skrevet 30. oktober 2005 #1 Del Skrevet 30. oktober 2005 Lager en oksegryte med sjalottløk, og skal ha i kantareller og champiser også. Kan jeg hive i soppen uten å steke den først, eller vil det bli bedre om jeg steker? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zoya Skrevet 30. oktober 2005 #2 Del Skrevet 30. oktober 2005 Personlig liker jeg å steke dem raskt først, men bare et par minutter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 30. oktober 2005 #3 Del Skrevet 30. oktober 2005 Jeg liker de definitivt best stekt. Men husk sterk varme, ellers koker du dem. De blir så vasne av å bare kokes. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hilde Skrevet 30. oktober 2005 Forfatter #4 Del Skrevet 30. oktober 2005 Jeg ble for sulten før dere svarte, så jeg stekte dem jeg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå