Hilde Skrevet 30. oktober 2005 #1 Skrevet 30. oktober 2005 Lager en oksegryte med sjalottløk, og skal ha i kantareller og champiser også. Kan jeg hive i soppen uten å steke den først, eller vil det bli bedre om jeg steker?
Zoya Skrevet 30. oktober 2005 #2 Skrevet 30. oktober 2005 Personlig liker jeg å steke dem raskt først, men bare et par minutter.
Gjest gjest1 Skrevet 30. oktober 2005 #3 Skrevet 30. oktober 2005 Jeg liker de definitivt best stekt. Men husk sterk varme, ellers koker du dem. De blir så vasne av å bare kokes.
Hilde Skrevet 30. oktober 2005 Forfatter #4 Skrevet 30. oktober 2005 Jeg ble for sulten før dere svarte, så jeg stekte dem jeg.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå