AnonymBruker Skrevet 14. mars 2022 #1 Skrevet 14. mars 2022 Hvilken syrnet melk er den sunneste med tanke på balteriefloraen? Hva som eventuelt kan gi best effekt, overleve i tarmen osv? Anonymkode: 2bf33...ea2
AnonymBruker Skrevet 14. mars 2022 #2 Skrevet 14. mars 2022 Biola har sakallet dokumentert effekt av bakteriestammen sin. Men jeg ville rett og lett valgt den jeg likte best. Anonymkode: 53a7d...bc7
Maskinfører Skrevet 14. mars 2022 #3 Skrevet 14. mars 2022 mhm var ikke det Biola eller hva det het ?
AnonymBruker Skrevet 14. mars 2022 #5 Skrevet 14. mars 2022 Hva med kefir? Det har vel lang historie og skal være bra? Anonymkode: 2bf33...ea2
AnonymBruker Skrevet 14. mars 2022 #6 Skrevet 14. mars 2022 AnonymBruker skrev (43 minutter siden): Hva med kefir? Det har vel lang historie og skal være bra? Anonymkode: 2bf33...ea2 Biola har flere forskjellige bakteriekulturer med bevis i forskningen. Dermed er den sterkere anbefalt. Anonymkode: 43442...9e7 1
AnonymBruker Skrevet 20. mars 2022 #8 Skrevet 20. mars 2022 Mange påstår kefir er den beste siden den har et større utvalg bakterier Anonymkode: 2bf33...ea2
AnonymBruker Skrevet 20. mars 2022 #9 Skrevet 20. mars 2022 Tine økologisk kefir Anonymkode: 1e87f...7c1 1
AnonymBruker Skrevet 20. mars 2022 #10 Skrevet 20. mars 2022 Kefir. Der har bakteriene blitt til gjennom prosessen, fremfor å ha blitt tilsatt etter pasteuriseringen. Anonymkode: 76151...8ad 1
AnonymBruker Skrevet 20. mars 2022 #11 Skrevet 20. mars 2022 AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Kefir. Der har bakteriene blitt til gjennom prosessen, fremfor å ha blitt tilsatt etter pasteuriseringen. Anonymkode: 76151...8ad Er det ikke sånn at de drepes av pasteuriseringen og behandlingen av melken så man ikke får noe utbytte av dem likevel? Anonymkode: 2bf33...ea2
AnonymBruker Skrevet 20. mars 2022 #12 Skrevet 20. mars 2022 AnonymBruker skrev (3 timer siden): Er det ikke sånn at de drepes av pasteuriseringen og behandlingen av melken så man ikke får noe utbytte av dem likevel? Anonymkode: 2bf33...ea2 Melken som brukes til å lage kefir er pasteurisert før de lager kefiren. Så legger de kefirkorn i melken som er bakterier som gjør at melken omdannes til kefir. De pasteuriserer ikke en gang til etter det. Det er en fordel å lage kefir fra råmelk rett fra kyrne, men det er vanskelig å få tak I. Kefiren på butikken er i det minste lavpasteurisert mens biola er super duper pasteurisert. Anonymkode: 76151...8ad 1
AnonymBruker Skrevet 20. mars 2022 #13 Skrevet 20. mars 2022 AnonymBruker skrev (7 minutter siden): Melken som brukes til å lage kefir er pasteurisert før de lager kefiren. Så legger de kefirkorn i melken som er bakterier som gjør at melken omdannes til kefir. De pasteuriserer ikke en gang til etter det. Det er en fordel å lage kefir fra råmelk rett fra kyrne, men det er vanskelig å få tak I. Kefiren på butikken er i det minste lavpasteurisert mens biola er super duper pasteurisert. Anonymkode: 76151...8ad Hvor har du lest det? Alle er vel høypasteurisert? Anonymkode: 2bf33...ea2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå