Gå til innhold

Hvilken syrnet melk er den sunneste?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hvilken syrnet melk er den sunneste med tanke på balteriefloraen? Hva som eventuelt kan gi best effekt, overleve i tarmen osv?

Anonymkode: 2bf33...ea2

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Biola har sakallet dokumentert effekt av bakteriestammen sin. Men jeg ville rett og lett valgt den jeg likte best.

Anonymkode: 53a7d...bc7

Skrevet

mhm var ikke det Biola eller hva det het ? 

AnonymBruker
Skrevet

Biola!

Anonymkode: 43442...9e7

AnonymBruker
Skrevet

Hva med kefir? Det har vel lang historie og skal være bra?

Anonymkode: 2bf33...ea2

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (43 minutter siden):

Hva med kefir? Det har vel lang historie og skal være bra?

Anonymkode: 2bf33...ea2

Biola har flere forskjellige bakteriekulturer med bevis i forskningen. Dermed er den sterkere anbefalt. 

Anonymkode: 43442...9e7

  • Liker 1
Gjest AthenaRavenLuna
Skrevet

Det er Biola. 

AnonymBruker
Skrevet

Mange påstår kefir er den beste siden den har et større utvalg bakterier 

Anonymkode: 2bf33...ea2

AnonymBruker
Skrevet

Tine økologisk kefir

Anonymkode: 1e87f...7c1

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Kefir. Der har bakteriene blitt til gjennom prosessen, fremfor å ha blitt tilsatt etter pasteuriseringen.

Anonymkode: 76151...8ad

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (4 minutter siden):

Kefir. Der har bakteriene blitt til gjennom prosessen, fremfor å ha blitt tilsatt etter pasteuriseringen.

Anonymkode: 76151...8ad

Er det ikke sånn at de drepes av pasteuriseringen og behandlingen av melken så man ikke får noe utbytte av dem likevel?

Anonymkode: 2bf33...ea2

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (3 timer siden):

Er det ikke sånn at de drepes av pasteuriseringen og behandlingen av melken så man ikke får noe utbytte av dem likevel?

Anonymkode: 2bf33...ea2

Melken som brukes til å lage kefir er pasteurisert før de lager kefiren. Så legger de kefirkorn i melken som er bakterier som gjør at melken omdannes til kefir. De pasteuriserer ikke en gang til etter det. Det er en fordel å lage kefir fra råmelk rett fra kyrne, men det er vanskelig å få tak I. Kefiren på butikken er i det minste lavpasteurisert mens biola er super duper pasteurisert. 

Anonymkode: 76151...8ad

  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (7 minutter siden):

Melken som brukes til å lage kefir er pasteurisert før de lager kefiren. Så legger de kefirkorn i melken som er bakterier som gjør at melken omdannes til kefir. De pasteuriserer ikke en gang til etter det. Det er en fordel å lage kefir fra råmelk rett fra kyrne, men det er vanskelig å få tak I. Kefiren på butikken er i det minste lavpasteurisert mens biola er super duper pasteurisert. 

Anonymkode: 76151...8ad

Hvor har du lest det? Alle er vel høypasteurisert?

Anonymkode: 2bf33...ea2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...