Shine21 Skrevet 26. oktober 2005 #1 Del Skrevet 26. oktober 2005 hjelp hjelp, fort.. åssen kjøtt,saus...? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Milah Skrevet 26. oktober 2005 #2 Del Skrevet 26. oktober 2005 Kylling er veldeig godt til! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 26. oktober 2005 #3 Del Skrevet 26. oktober 2005 Er det hovedretten? Har alltid tenkt på fløtegratinertepoteter som tilbehør. Til f.eks kjøtt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 26. oktober 2005 #4 Del Skrevet 26. oktober 2005 Jeg tenker biff... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest piaf Skrevet 26. oktober 2005 #5 Del Skrevet 26. oktober 2005 Det er mye som er godt med fløtegratinerte poteter til - jeg serverer det til og med til koldtbord/lunsj på vinterstid en gang i blant. Lammestek, selvsagt, laks (ha litt dill i potetene)... Eller alle former for grillet kjøtt (filet av kalv, lam eller svin...). Med ovnsbakte tomater og feks brokkoli eller asparges er det da helt overflødig med saus, synes jeg. For meg er halve poenget med fløtegratinerte poteter å slippe å tenke på saus. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 26. oktober 2005 #6 Del Skrevet 26. oktober 2005 Vi pleier å ha rømme til vi, eller saus... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Shine21 Skrevet 26. oktober 2005 Forfatter #7 Del Skrevet 26. oktober 2005 Er det hovedretten? Har alltid tenkt på fløtegratinertepoteter som tilbehør. Til f.eks kjøtt ← hehe, ja det var kanskje litt feil skrevet av meg.. mente liksom hva jeg kan ha til, er enig i at fløtegratinerte poteter er tilbehør.. men kom ikke på noe kjøtt å sånn å ha til Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs. K Skrevet 26. oktober 2005 #8 Del Skrevet 26. oktober 2005 Brun noen koteletter og legg i bunnen av fatet med poter. Enkelt og veldig godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Leanne Skrevet 27. oktober 2005 #9 Del Skrevet 27. oktober 2005 Strimlet svinekjøtt, bacon, sopp, mais, løk med peppersaus og fløtegratinerte poteter til.. Kjempe godt!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest Skrevet 28. oktober 2005 #10 Del Skrevet 28. oktober 2005 kyllingfilet med smeltet kremost fra tine, den med urter, oppå! Kjempegodt og man slipper saus som renner inn i de gratinerte potetene. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LilleBille Skrevet 28. oktober 2005 #11 Del Skrevet 28. oktober 2005 Lammestek, biff, kyllingfilet, kalkun - alle sorter kjøtt er godt til.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå