Gjest LoisLane Skrevet 25. oktober 2005 #1 Del Skrevet 25. oktober 2005 Skal ha familiemiddag i dag, vi blir ni voksne og seks barn. Har tenkt til å lage to store former med lasagne, men er litt usikker på hvordan jeg skal få begge ferdige på noenlunde samme tid. Kan jo steke nesten ferdig den ene og sette den inn igjen rett etter at den første er ferdig? Det opplagte er jo varmluft, men jeg har aldri prøvd å lage lasgne med varmluft før. Noen som kan fortelle meg hvor lang tid det tar og temperatur? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 25. oktober 2005 #2 Del Skrevet 25. oktober 2005 Kan du ikke bare lage lasagnen i langpannen til ovnen da? Ellers varierer det jo litt hvor lenge de skal stå i ovnen også. Og det gjør ingenting om du steker en først, dekker med al.folie og lar stå i halvtimes tid. De holder seg varme lenge:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest LoisLane Skrevet 25. oktober 2005 #3 Del Skrevet 25. oktober 2005 Nei, langpanna mi er ikke brukbar til middagsmat. Jeg brukte varmluft, det gikk bra. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest LoisLane Skrevet 25. oktober 2005 #4 Del Skrevet 25. oktober 2005 Nei, langpanna mi er ikke brukbar til middagsmat. Jeg brukte varmluft, det gikk bra. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå