Thomasine Skrevet 24. oktober 2005 #1 Del Skrevet 24. oktober 2005 Skal ha en lunsj til helgen med flere barn i alderen 1/2 til 8 år. Noen voksne også... Hva ville falle i smak for de små? Vil ikke ha pølser i lompe eller hamburger. Tenkte litt på pitapizza ( hvor barna legger på selvvalgt fyll på hver sin pita). ...og så er det blankt... Men hva med noe kaldt? Noen tips? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thomasine Skrevet 25. oktober 2005 Forfatter #2 Del Skrevet 25. oktober 2005 Hmmm... Ingen som har forslag å komme med på hva barn liker å spise til lunsj... :klø: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 25. oktober 2005 #3 Del Skrevet 25. oktober 2005 Grove pizzasnurrer med ost, skinke og oregano. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thomasine Skrevet 25. oktober 2005 Forfatter #4 Del Skrevet 25. oktober 2005 Grove pizzasnurrer med ost, skinke og oregano. ← Har du en enkel oppskrift? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 25. oktober 2005 #5 Del Skrevet 25. oktober 2005 Har du en enkel oppskrift? ← Jeg bruker egentlig å lage litt etter hvilken meltype jeg har i skapet, men har en oppskrift liggende hjemme. Jeg kan legge den ut i kveld. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thomasine Skrevet 25. oktober 2005 Forfatter #6 Del Skrevet 25. oktober 2005 Jeg bruker egentlig å lage litt etter hvilken meltype jeg har i skapet, men har en oppskrift liggende hjemme. Jeg kan legge den ut i kveld. ← Takk, veldig gjerne!! Da venter jeg til i kveld. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 25. oktober 2005 #7 Del Skrevet 25. oktober 2005 PIZZASNURRER 2 kg hvetemel 16 ss smeltet smør 10 ss sukker 100 gr gjær 12 dl melk 1 ts salt 1 bx herm. skinke 1 liten hvitost Oregano Denne deigen skal ikke heves før den kjevles ut. Så kjevle ut med en gang. Riv ost og finhakk skinken og bre dette utover deigen, og strø over oregano til slutt. Rull sammen til en pølse, og del den opp i 2-3 cm tykke pizzasnurrer. Disse skal så heves i 2 timer. Stekes på nest nederste rille på 225 gr. til de er så vidt gyldne. Dette er det egentlig utgangspunktet til Pizzasnurrer. Jeg har brukt å bytte ut litt hvetemel med kli, og har noen ganger smurt på Tine Kremost med krydder, eller brukt et glass Dolmio Pastasaus og smurt over før jeg har på ost og skinke. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thomasine Skrevet 25. oktober 2005 Forfatter #8 Del Skrevet 25. oktober 2005 PIZZASNURRER 2 kg hvetemel 16 ss smeltet smør 10 ss sukker 100 gr gjær 12 dl melk 1 ts salt 1 bx herm. skinke 1 liten hvitost Oregano Denne deigen skal ikke heves før den kjevles ut. Så kjevle ut med en gang. Riv ost og finhakk skinken og bre dette utover deigen, og strø over oregano til slutt. Rull sammen til en pølse, og del den opp i 2-3 cm tykke pizzasnurrer. Disse skal så heves i 2 timer. Stekes på nest nederste rille på 225 gr. til de er så vidt gyldne. Dette er det egentlig utgangspunktet til Pizzasnurrer. Jeg har brukt å bytte ut litt hvetemel med kli, og har noen ganger smurt på Tine Kremost med krydder, eller brukt et glass Dolmio Pastasaus og smurt over før jeg har på ost og skinke. ← Takk! De skal prøves ut. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå