Gjest Gjest Skrevet 24. oktober 2005 #1 Del Skrevet 24. oktober 2005 Hei Jeg skal ha syklubb i morgen og tenkte å servere nystekt brownies. Og da hadde det vært godt å lage litt syrlig ripssaus ved siden av. Jeg har rips i fryseren (besta har plukka), så det eneste jeg mangler er nå en bra oppskrift på hvordan jeg lager sausen. Noen som kan hjelpe??!?!? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrue Skrevet 24. oktober 2005 #2 Del Skrevet 24. oktober 2005 Her en en som er hentet fra krydder.org. Gjengir den i tilfelle linken slutter å virke med tiden. Ingredienser: 3 dl kremfløte 1 ss soyasaus 3 ss ripsgelè Salt Pepper 1 dl rips Fremgangsmåte: Kok ut stekepannen med fløte og la det koke til det begynner å tykne. Tilsett rispgelè og soyasaus og rør til gelèen har løst seg opp. Smak til med salt og pepper. Tilsett rips og server med en gang. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest piaf Skrevet 24. oktober 2005 #3 Del Skrevet 24. oktober 2005 Salt, pepper og soyasaus i ripssaus til brownies...? Jeg har ingen oppskrift, men ville rett og slett tint bærene, kjørt i foodprocessor med melis (smak deg frem, rips er jo temmelig surt) og så helt sausen gjennom en fin sil, evnt. et klede, for å fjerne steinene. Synes sånne bærsauser blir best uten varmebehandling. (Er forresten sikkert godt med en kule vaniljeis ved siden av også... ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrue Skrevet 24. oktober 2005 #4 Del Skrevet 24. oktober 2005 Salt, pepper og soyasaus i ripssaus til brownies...? Ja, hvem vet. Man vet ikke før man har prøvet vil jeg si, slevom det i utgangspunktet ikke er det jeg ville ha tenkt på først. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå