Gå til innhold

Snapchat, blokke/unblokke


hablador

Anbefalte innlegg

hablador

Hvis noen har blokka en person, og siden unblokket ved å gå inn å unblokke på krysset, inne på innstillinger. Men nå kommer ikke den unblokkertes navn opp i vennelista. Betyr det at den andre personen har blokket også? 

Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • 2 uker senere...

Fortsetter under...

Lady T
hablador skrev (På 7.2.2022 den 0.39):

Hvis noen har blokka en person, og siden unblokket ved å gå inn å unblokke på krysset, inne på innstillinger. Men nå kommer ikke den unblokkertes navn opp i vennelista. Betyr det at den andre personen har blokket også? 

Tror du fjernet vedkommende som venn ved å blokke og at du må legge til som venn på nytt.  Men er ikke 100 % sikker 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...