Gå til innhold

Langpanneoppskrifter ønskes


Pimbila

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest nevèsta

Kaker, mener du? Her er en:

Sjokoladekake

4 egg

4 kopper sukker

4 ts bakepulver

4 ss kakao

2 kopper melk

5 1/2 kopp hvetemel

300 g smeltet smør

Røres sammen (det kan være lurt å lage eggedosis først), helles i langpanne kledd med bakepapir og stekes på 200 grader i ca 30-35 minutter.

Glasur:

300 g melis

100 g smeltet smør

3-4 ss nesquickpulver

litt sterk kaffe

3 ts vaniljesukker

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Disse brownies'ene er mine absolutte favoritter, seige og gode, og kjempeenkle å lage.

Brownies

400 g mørk sjokolade

340 g smør

8 dl sukker

8 egg

4 ts vaniljesukker

5 dl hvetemel

Smelt smør og sjokolade i en gryte på svak varme. Ha i sukker, egg og vaniljesukker og bland godt sammen. Rør i hvetemel. Hell røren i en stor langpanne. Stek ved 175 grader i ca 55 minutter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Trulselinemor

JUICEKAKE!

4 egg

4dl sukker

7 dl hvetemel

5 ts bakepulver

6 ts vaniljesukker

300 gr margarin eller 1 dl olje (olje er best)

3 dl appelsinjuice

Egg og sukker piskes lett sammen. Bland resten sammen.

Stekes i langpanne, 20 min. 200*C

GLASUR:

300 gr melis

3 ts vaniljesukker

6 ss juice

6 ss smelta margarin

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Karamellkake i langpanne

3 kopper sukker, 3 egg, 3 ts. vaniljesukker, 3 ts. bake-pulver, 4 kopper hvetemel, 20 ss. karamellsaus, 1 1/2 kopp melk, 225 gr. smeltet smør.

Glasur: 300 gr. melis, 9 ss karamellsaus, 3 ss. kokt kaffe, 3 ts. vaniljesukker, 100 gr. smeltet smør.

Stek i langpanne nederst i ovnen, 180 grader, ca. 20 min.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Dette blir nesten som en blanding av sjokolade- og krydderkake. Blir veldig luftig og kjempegod. Kan fryses, med og uten glasur.

250 gram margarin - smeltes

600 gram sukker

800 gram hvetemel

4 ts natron

6 ts kanel

1 liter kulturmelk

Rør sammen smeltet margarin og sukker. Ha i kulturmelk. Melet og resten av ingrediensene siktes i. Stekes ved 200 grader på nederste rille i 30-45 minutter.

Glasur:

100 gram smeltet margarin

500 gram melis

2 ss kakao

3 ts vaniljesukker

8 ss varm kaffe

Nam... nå fikk jeg lyst på kake... :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...