Gå til innhold

Brød med grovsalt på


Cilla

Anbefalte innlegg

Noen som har oppskrift på fint brød, evt brytebrød som man har grovsalt på toppen og noe krydder. Det var litt lavt og antagelig stekt i form.

Smakte det i går til en suppe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg lager min i langpanna.

500g hvetemel

25g gjær

1 ts salt

4 dl lunka vann

1 ts olivenolje

1 ts honning

---------------------

2 ss rosmarin

2 ss salvie

1 dl steinfri oliven/soltørka tomat

2 ts havbsalt

olivenolje

Bland alt det tørre i en bolle.

Rør ut honning og gjær i lunka vann (37grader) og tilsett olje

Hell honningblandingen i melblandingen og rør godt sammen.

Dekk til og sett til heving et lunt stek i 1 1/2 time

Trykk deigen ut på bakeplate og etterhev i 20 min.

Prikk deigen med fingrene og dryss over krydder, oliven/tomat og havsalt.

Sprinkle tilslutt med olivenolje.

Stek brødet midt i ovnen på 250 grader i 12 min.

Kan fint fryses.

---

Så er det bare å droppe det du ikke vil ha oppå. Kun havsalt og olivenolje er godt det også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...