Cilla Skrevet 22. oktober 2005 #1 Del Skrevet 22. oktober 2005 Noen som har oppskrift på fint brød, evt brytebrød som man har grovsalt på toppen og noe krydder. Det var litt lavt og antagelig stekt i form. Smakte det i går til en suppe. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nella Skrevet 22. oktober 2005 #2 Del Skrevet 22. oktober 2005 Er det foccacia ligger det masse oppskrifter på det om du tar et raskt søk på forumet Høres sånn ut. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cilla Skrevet 22. oktober 2005 Forfatter #3 Del Skrevet 22. oktober 2005 Ja det kan ligne på det, men det var mye større, feks i en langpanne til stekeovnen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nella Skrevet 22. oktober 2005 #4 Del Skrevet 22. oktober 2005 Jeg lager min i langpanna. 500g hvetemel 25g gjær 1 ts salt 4 dl lunka vann 1 ts olivenolje 1 ts honning --------------------- 2 ss rosmarin 2 ss salvie 1 dl steinfri oliven/soltørka tomat 2 ts havbsalt olivenolje Bland alt det tørre i en bolle. Rør ut honning og gjær i lunka vann (37grader) og tilsett olje Hell honningblandingen i melblandingen og rør godt sammen. Dekk til og sett til heving et lunt stek i 1 1/2 time Trykk deigen ut på bakeplate og etterhev i 20 min. Prikk deigen med fingrene og dryss over krydder, oliven/tomat og havsalt. Sprinkle tilslutt med olivenolje. Stek brødet midt i ovnen på 250 grader i 12 min. Kan fint fryses. --- Så er det bare å droppe det du ikke vil ha oppå. Kun havsalt og olivenolje er godt det også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cilla Skrevet 22. oktober 2005 Forfatter #5 Del Skrevet 22. oktober 2005 Høres godt ut og akkurat det jeg var på jakt etter! Tusen takk! Oppskrift er printet ut! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nella Skrevet 22. oktober 2005 #6 Del Skrevet 22. oktober 2005 Bare hyggelig Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrue Skrevet 23. oktober 2005 #7 Del Skrevet 23. oktober 2005 Bytt gjerne ut halvparten av hvetemelet med durumhvete. Det blir enda bedre med det synes jeg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå