Gå til innhold

Sjokolade kake,hadde glasur på før jeg satte i ovn


Anbefalte innlegg

Skrevet

er det mulig... :ler:

Vet IKKE hvor tankene mine var..

men.. noe som vet om kaka er helt ødelagt etterpå, eller KAN det går greitt..

flaut flaut... :sjenert:

Videoannonse
Annonse
Skrevet

:ler:

Hvilken kake er det da?

Glasuren smelter vel bare ned i røren, så kaken blir litt annerledes på smak - men helt sikkert spisendes.

Skrevet

uff dette er flaut.. :ler:

det er sjokoladekake..

så den vil smake greitt tror du?..

det skal være folie på de siste 10 min.

men bør jeg åpne ovnen, og legge på folie, for da detter vel kaka sammen?..

Skrevet

Folie er vel for å unngå at den blir for stekt på toppen? Da ville jeg bare fulgt med på fargen.

Hvis det er melisglasur du har brukt, så er jo det for det meste sukker, så da blir kaken ganske så søt. Jeg ville derfor ikke hatt noe mer glasur på toppen, hvis du syntes den ser kjedelig ut uten glasur, så kan du jo gi den et melis-dryss.

Skrevet

så jeg bør ikke ta folie på?

det er kokesjokolade glasur... smør.. ;)

Skrevet

vanskelig det med folie, for jeg pleier aldri å bruke det selv. Men følg med, og hvis kaken blir for mørk, så legger du folie over.

Smør-sjokoladeglasur gjør sikkert kaken kjempegod, kanskje du har funnet opp noe nytt og spennende i dag? :ler:

Skrevet

:ler:

godt å høre!

ah, jeg fatter ikke hvor hjernen min var....:tunge1:

tuuusen takk for svar!! :klem:

... nå har jeg roa meg litt... :ler:

Skrevet

Og jeg har fått lyst på sjokoladekake....

Skrevet

Du må fortelle hvordan den ble, da :ler:

Kan jo være den blir veldig god :)

Skrevet

tjaaa...

hehe..

den skulle vert ferdig nå, men er helt bløt inni..

prøver å la den stå litt til.

men den er vel doomed... :roll::ler:

Skrevet

smaker nok godt for det trur jeg

Skrevet
Sjokoladekake er sjokoladekake. :sjarmor:

Sånn er det med den saken!

Skrevet

Skjønner egentlig ikke hvordan du klarte det??? Glasuren skal jo smøres over, men når du heller den på før den blir stekt går det jo bare i ett med deigen da jo?

hmmm...dette skjønner jeg virkelig ikke hvordan du klarte! hehe ;)

Skrevet

Merket du ikke at kaken var veldig bløt da du skulle smøre glasuren utover da?

Skjønner heller ikke hvordan du har fått det til :klappe:

:ler::ler:

Skrevet

Er spent på om kaken ble god, for det er det som teller :sjarmor:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...