Gjest gjesta Skrevet 22. oktober 2005 #1 Skrevet 22. oktober 2005 er det mulig... Vet IKKE hvor tankene mine var.. men.. noe som vet om kaka er helt ødelagt etterpå, eller KAN det går greitt.. flaut flaut...
Gjest gjesta Skrevet 22. oktober 2005 #2 Skrevet 22. oktober 2005 Hvilken kake er det da? Glasuren smelter vel bare ned i røren, så kaken blir litt annerledes på smak - men helt sikkert spisendes.
Gjest gjesta Skrevet 22. oktober 2005 #3 Skrevet 22. oktober 2005 uff dette er flaut.. det er sjokoladekake.. så den vil smake greitt tror du?.. det skal være folie på de siste 10 min. men bør jeg åpne ovnen, og legge på folie, for da detter vel kaka sammen?..
Gjest gjesta Skrevet 22. oktober 2005 #4 Skrevet 22. oktober 2005 Folie er vel for å unngå at den blir for stekt på toppen? Da ville jeg bare fulgt med på fargen. Hvis det er melisglasur du har brukt, så er jo det for det meste sukker, så da blir kaken ganske så søt. Jeg ville derfor ikke hatt noe mer glasur på toppen, hvis du syntes den ser kjedelig ut uten glasur, så kan du jo gi den et melis-dryss.
Gjest gjesta Skrevet 22. oktober 2005 #5 Skrevet 22. oktober 2005 så jeg bør ikke ta folie på? det er kokesjokolade glasur... smør..
Gjest gjesta Skrevet 22. oktober 2005 #6 Skrevet 22. oktober 2005 vanskelig det med folie, for jeg pleier aldri å bruke det selv. Men følg med, og hvis kaken blir for mørk, så legger du folie over. Smør-sjokoladeglasur gjør sikkert kaken kjempegod, kanskje du har funnet opp noe nytt og spennende i dag?
Gjest gjesta Skrevet 22. oktober 2005 #7 Skrevet 22. oktober 2005 godt å høre! ah, jeg fatter ikke hvor hjernen min var.... tuuusen takk for svar!! ... nå har jeg roa meg litt...
Gjest gjesta Skrevet 22. oktober 2005 #8 Skrevet 22. oktober 2005 Og jeg har fått lyst på sjokoladekake....
Gjest Hel Skrevet 22. oktober 2005 #9 Skrevet 22. oktober 2005 Og jeg har fått lyst på sjokoladekake.... ← Jeg og.
Gjest Hel Skrevet 22. oktober 2005 #11 Skrevet 22. oktober 2005 har dere lyst på min .. ← Sjokoladekake er sjokoladekake.
-Fisken- Skrevet 22. oktober 2005 #12 Skrevet 22. oktober 2005 Du må fortelle hvordan den ble, da Kan jo være den blir veldig god
Gjest gjesta Skrevet 22. oktober 2005 #13 Skrevet 22. oktober 2005 tjaaa... hehe.. den skulle vert ferdig nå, men er helt bløt inni.. prøver å la den stå litt til. men den er vel doomed...
Gjest gjesta Skrevet 22. oktober 2005 #16 Skrevet 22. oktober 2005 Sjokoladekake er sjokoladekake. ← Sånn er det med den saken!
Gjest Gjest Skrevet 22. oktober 2005 #17 Skrevet 22. oktober 2005 Skjønner egentlig ikke hvordan du klarte det??? Glasuren skal jo smøres over, men når du heller den på før den blir stekt går det jo bare i ett med deigen da jo? hmmm...dette skjønner jeg virkelig ikke hvordan du klarte! hehe
Lady Lovelylocks Skrevet 22. oktober 2005 #18 Skrevet 22. oktober 2005 Merket du ikke at kaken var veldig bløt da du skulle smøre glasuren utover da? Skjønner heller ikke hvordan du har fått det til
Gjest Piper Skrevet 22. oktober 2005 #20 Skrevet 22. oktober 2005 Er spent på om kaken ble god, for det er det som teller
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå