Gå til innhold

jentekveld!


Gjest peon

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Kyllingpai

150 g smør

200 g hvetemel

2 ss vann

400 g grillet kylling

150 g bacon

1 løk

3 dl melk

5 egg

½ pk frossen spinat

1 ts salt

½ ts hvit pepper

1 dl revet ost

Smuldre smør og mel og tilsett vann. Dekk bunnen av en paiform og stek ved 200 grader i ca 15 minutter. Klipp bacon i biter og finhakk løk, fres i en panne. Skjær kyllingkjøtt i biter. Fordel av godt på den forstekte paibunnen. Hell over sammenvispet egg, melk, tint spinat, salt og pepper. Dryss revet ost på toppen. Stek videre i 25 minutter.

Kremet pastasalat med kylling og fetaost (4 porsj.)

200 g pastarør

1,5 dl kesam

1 dl matfløte

200 g kyllingkjøtt

100 g bacon i skiver

2 vårløk

1 rød paprika

100 g fetaost

salt/pepper

2 fedd hvitløk

50 g pinjekjerner

1 potte basilikum

1 dl olivenolje

100 g revet parmesan

salt

Kok pasta etter anvisning på pakken. Skyll i kaldt vann og la renne godt av.

Bland sammen kesam og fløte.

Del opp grillet kylling i biter.

Stek bacon og del i biter. Legg det på kjøkkenpapir slik at fettet renner godt av.

Skjær vårløk, paprika og ost i terninger.

Lag pesto: Rens hvitløk, rist pinjekernene i en tørr stekepanne (de skal ikke bli brune) og ha alt over i en hurtigmikser sammen med basilikum og parmesan. Kjør sammen og spe med olivenolje. Smak til med salt.

Vend kesam og fløteblandingen inn i godt avrent pasta sammen med pesto. Tilsett de andre ingrediensene og vend lett sammen.

Server med frisk grønn salat og godt brød.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...