Gjest Innsikten Skrevet 10. februar 2022 #61 Skrevet 10. februar 2022 Athena79 skrev (3 timer siden): Hva slags dressing og saus har du over maten?
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 11. februar 2022 #62 Skrevet 11. februar 2022 Innsikten skrev (9 timer siden): Hva slags dressing og saus har du over maten? Det er bare en dressing fra Idun og en saus fra Toro. Chunky burgerdressing og Toro kremet kyllingsaus.
elien Skrevet 11. februar 2022 #63 Skrevet 11. februar 2022 Lagte litt ekstra av både potetstappe og skrei i går. Så i dag har jeg laget Brandade ala elien! Var bar å ha på brødkrumme, ost, hvitløk og olivenolje. Så var det bare å skrelle gulrot å rive 7
Entern Skrevet 12. februar 2022 #64 Skrevet 12. februar 2022 elien skrev (På 4.2.2022 den 17.34): Ferskt kjøtt med løksaus, men suppe med klimpe først Min mormor lagde av og til det der, det er noe av det aller beste jeg vet 🥰 Mormor kalte det du kaller klimpe klubb 😊 og suppa klubb og duppe 😊 Nydelig nydelig mat♥️ 2 2
AnonymBruker Skrevet 12. februar 2022 #65 Skrevet 12. februar 2022 Dere er skikkelig flinke til å lage middag altså! Skulle ønske jeg var like oppfinnsom, men her går det mest i pizza og wraps 🙈 Anonymkode: 0ceae...8dd 7
elien Skrevet 12. februar 2022 #66 Skrevet 12. februar 2022 Fant indrefile sf på datosalg, og hadde ikke lyst på "vanlig" biff. Så i dag har jeg kokkelert med hen yngste og laget koreansk bulgogi. Var utrolig godt! 8
Frøkenfryden Skrevet 12. februar 2022 #67 Skrevet 12. februar 2022 elien skrev (1 minutt siden): Fant indrefile sf på datosalg, og hadde ikke lyst på "vanlig" biff. Så i dag har jeg kokkelert med hen yngste og laget koreansk bulgogi. Var utrolig godt! Du lager så mye som ser godt ut! Bonus at du har tallerkner som er like middagsserviset hjemme hos mine foreldre. Så får også godfølelse hver gang jeg ser den☺️🧡 1 4
elien Skrevet 12. februar 2022 #68 Skrevet 12. februar 2022 Frøkenfryden skrev (2 minutter siden): Du lager så mye som ser godt ut! Bonus at du har tallerkner som er like middagsserviset hjemme hos mine foreldre. Så får også godfølelse hver gang jeg ser den☺️🧡 Så kjekt med serviset 🥰 Jeg elsker å lage mat!
AnonymBruker Skrevet 12. februar 2022 #69 Skrevet 12. februar 2022 Frøkenfryden skrev (3 minutter siden): Du lager så mye som ser godt ut! Bonus at du har tallerkner som er like middagsserviset hjemme hos mine foreldre. Så får også godfølelse hver gang jeg ser den☺️🧡 Kanskje det er mora di som legger ut😅 Anonymkode: 2a7c8...b34 12 1
Frøkenfryden Skrevet 12. februar 2022 #70 Skrevet 12. februar 2022 AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Kanskje det er mora di som legger ut😅 Anonymkode: 2a7c8...b34 Haha!! Dagens. Det er nok litt for lite hint av husmorskolen til det😂 1
AnonymBruker Skrevet 13. februar 2022 #74 Skrevet 13. februar 2022 Hadde noe rester av en linse og grønnsaksgryte som jeg toppet med bakte søtpotetskiver,salat og en cashew og tahinisaus Anonymkode: 883b3...50c 7 2
Kruset Skrevet 14. februar 2022 #75 Skrevet 14. februar 2022 Ser ikke sånn kjempedelikat ut, men det er altså fiskeboller som er på tallerkenen. Det smakte veldig godt. 9
Thildamor Skrevet 14. februar 2022 #76 Skrevet 14. februar 2022 Kruset skrev (2 minutter siden): Ser ikke sånn kjempedelikat ut, men det er altså fiskeboller som er på tallerkenen. Det smakte veldig godt. Fiskeboller er jo bare så godt!! 5
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2022 #77 Skrevet 16. februar 2022 Kruset skrev (På 14.2.2022 den 18.40): Ser ikke sånn kjempedelikat ut, men det er altså fiskeboller som er på tallerkenen. Det smakte veldig godt. Eeeelsker fiskeboller 😋🤩 Anonymkode: 44536...843
Kaneel Skrevet 16. februar 2022 #78 Skrevet 16. februar 2022 elien skrev (På 13.2.2022 den 15.47): Det så velsig godt ut har du ca oppskrift? 1
elien Skrevet 16. februar 2022 #79 Skrevet 16. februar 2022 Kaneel skrev (1 time siden): Det så velsig godt ut har du ca oppskrift? Laget på slump, men gjorde sånn her: kokte opp pasta (jeg er veldig glad i et merke som heter Rummo eller noe sånt)-1 pk kyllinglår file fra Rema-skar den opp i strimler-hadde de i melblanding (mel,salt,pepper både hvit og sort, gastromat og hvitløkpulver)-skar opp en løk-smør og olje i panne- (har en veldig stor panne, mulig du må steke i 2 omganger)-hadde først i kylling-lot det steke litt før jeg hadde i løken-skar opp søtpaprika i tynne strimler-ca 4 vårløk-1 liten gulrot strimlet i julienne-1 halv rødløk-når kyllingen begynner å bli ferdig ha i disse grønnsakene-hadde i ca 2,5 dl fløte, ha det i omganger til du føler det er nok kremet-smak til og server 1 1
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå