Gå til innhold

Vis meg bilde av dagens middag


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Pawn Hearts skrev (52 minutter siden):

Vi elsker det her i huset og skal ha det på søndag.

Ja, det var utrolig godt. På søndag er planen å teste ut noe nytt, så vis alt går etter planen så ska hen yngste og jeg prøve oss på Yangnyeom. Hen kom hjem med noe rester (som bare ga virkelig mersmak) fra en resturant her med det, så det vil vi prøve og gjenskape :tommelopp2:

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Annonse

Frøkenfryden skrev (23 timer siden):

 Gryte med grønnsaker, hvite bønner og pølser☺️

IMG_6899.jpeg

Ser nam ut! Hvordan lager du tomatsausen, og hvilke  krydder bruker du i dette?

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har hatt en litt dårlig uke etter fjerning av galleblære for 1.5 mnd siden.

Fordøyelsen vet ikke helt opp ned på hva som er hva lengre.

Så i dag ble det kyllingfilet, grønnsaker og litt Toro Bretangsaus.

IMG_1374.jpeg

  • Liker 1
  • Hjerte 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ugresset skrev (1 time siden):

Ser nam ut! Hvordan lager du tomatsausen, og hvilke  krydder bruker du i dette?

Takk! Jeg liker den veldig godt🥰

Bruker denne oppskrifta.
https://lindastuhaug.no/sunn-rask-og-enkel-polsegryte

Bruker knuste muttitomater på boks. Det eneste jeg gjør annerledes er at jeg tar i harde grønnsaker som gulrot o.l. først i gryta med litt vann i bunnen, og bare koker vannet bort på 5-10 min, så tar jeg olje og løk og følger oppskrift. Så de blir myke☺️ Veksler litt på type grønnsaker, og tar innimellom færre pølser og litt linser eller bønner.

  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Frøkenfryden skrev (39 minutter siden):

Takk! Jeg liker den veldig godt🥰

Bruker denne oppskrifta.
https://lindastuhaug.no/sunn-rask-og-enkel-polsegryte

Bruker knuste muttitomater på boks. Det eneste jeg gjør annerledes er at jeg tar i harde grønnsaker som gulrot o.l. først i gryta med litt vann i bunnen, og bare koker vannet bort på 5-10 min, så tar jeg olje og løk og følger oppskrift. Så de blir myke☺️ Veksler litt på type grønnsaker, og tar innimellom færre pølser og litt linser eller bønner.

Tusen takk! Jeg tror dette blir en hit i romjula når vi er lei av fet julemat. Elsker hvite bønner! 😍

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Annonse

Laget noe nytti dag, Sweet, sour, & spicy Korean fried chicken,(Yangnyeom), var sterkt, må nok finne en annen oppskrift til neste gang. Hadde revet kål og gulrot til

22desember24.jpg

Endret av elien
oppdaterte navn på retten, leseferdigheten min slo inn, såg hva den egetnlig het
  • Liker 3
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hjemmelaget karbonader med revet gulrot og stekt løk inni, med råstekte poteter og resten av råkosten fra i går fikk noen minutter på panne med litt soyasaus

23desember24.jpg

  • Liker 4
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

elien skrev (22 minutter siden):

Hjemmelaget karbonader med revet gulrot og stekt løk inni, med råstekte poteter og resten av råkosten fra i går fikk noen minutter på panne med litt soyasaus

23desember24.jpg

Hvordan lager du potetene? 😊

Anonymkode: b2f7a...0de

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...