Frøkenfryden Skrevet mandag kl. 17:08 #9061 Skrevet mandag kl. 17:08 Fiskekaker og potet-pastinakkmos. 2 1
Brunhilde Skrevet mandag kl. 17:24 #9062 Skrevet mandag kl. 17:24 Fisk, potet, erter og remulade. 3 1
elien Skrevet tirsdag kl. 15:28 #9063 Skrevet tirsdag kl. 15:28 Svin og kål-panne, Gilde svin ytrefile tynnskåret utremarinert (fra datodisken), jeg skar dem i tynne strimler, stekte på panne, hadde og i hodekål, løk, rødløk, søt paprika og gulrot 2 1
Frøkenfryden Skrevet tirsdag kl. 17:11 #9064 Skrevet tirsdag kl. 17:11 Ovnsomelett med vårløk, matfløte, cottage cheese og rabagast. Med grønt, spekemat og rista brød. 2 3
jannihj92 Skrevet onsdag kl. 15:29 #9065 Skrevet onsdag kl. 15:29 Pannestekt andebryst (rosa inni, sprøtt skinn), pastinakkpuré, rosenkål, syltet rødløk og en kryddersaus laget av honning, balsamico - og rødvinseddik, kraft, stjerneanis, kanel, ingefær, hvitløk og smør. 4 3 1
elien Skrevet onsdag kl. 16:12 #9066 Skrevet onsdag kl. 16:12 eliens pie, i bunn biffdeig, gulrot, løk, rødløk, søt paprika, tomatpure, hermetiske cherrytomat og masse krydder, potetstappelokk og forskjellige oster på toppen, hadde salat til 4 2 1
Frøkenfryden Skrevet onsdag kl. 17:08 #9067 Skrevet onsdag kl. 17:08 Wraps med panert fisk, salat, agurk, vårløk og naturellyoghurt. 2 1
blasfeminist Skrevet onsdag kl. 19:19 #9068 Skrevet onsdag kl. 19:19 Brunhilde skrev (På 20.10.2025 den 19.24): Fisk, potet, erter og remulade. Ser godt ut! Hva slags poteter er det, og hvordan er de behandlet? Husker ikke å ha sett sånne før.
K.B. Skrevet onsdag kl. 20:41 #9069 Skrevet onsdag kl. 20:41 Kyllingbryst med chorizo og tomat confit, pasta og paprika saus. 1 1
Brunhilde Skrevet onsdag kl. 20:53 #9070 Skrevet onsdag kl. 20:53 blasfeminist skrev (1 time siden): Ser godt ut! Hva slags poteter er det, og hvordan er de behandlet? Husker ikke å ha sett sånne før. Jeg kjøpte potet i løsvekt på REMA, kuttet en stor i passe båter, hadde på salt og pepper og stekte den i airfryer. 1
blasfeminist Skrevet onsdag kl. 21:02 #9071 Skrevet onsdag kl. 21:02 Brunhilde skrev (7 minutter siden): Jeg kjøpte potet i løsvekt på REMA, kuttet en stor i passe båter, hadde på salt og pepper og stekte den i airfryer. Takk! Jeg har jo laget båtpoteter såklart, men overflaten på dine så superbra ut! Må kanskje få meg airfryer.
AnonymBruker Skrevet torsdag kl. 04:47 #9072 Skrevet torsdag kl. 04:47 blasfeminist skrev (7 timer siden): Takk! Jeg har jo laget båtpoteter såklart, men overflaten på dine så superbra ut! Må kanskje få meg airfryer. Hvis du ikke har testet: Prøv å bruke varmluft i ovnen først - det gir bedre stekeflate på både poteter og rotgrønnsaker, særlig de er nyhøstede og mer saftspente/ vannholdige enn de blir etter litt lagring. Anonymkode: f2f3a...a82 1
Brunhilde Skrevet torsdag kl. 06:03 #9073 Skrevet torsdag kl. 06:03 (endret) blasfeminist skrev (På 22.10.2025 den 23.02): Takk! Jeg har jo laget båtpoteter såklart, men overflaten på dine så superbra ut! Må kanskje få meg airfryer. Jeg er av og til litt doven. 😉 Disse stekte jeg først i 10 minutter på 180 gr, så la jeg i fiskestykkene og stekte 20 minutter til. Du kan sikkert få samme resultat ved bruk av varmluft, men når jeg lager mat til en person er airfryer gull verd. Endret 12 timer siden av Brunhilde Rettet grader 2
Brunhilde Skrevet torsdag kl. 16:07 #9074 Skrevet torsdag kl. 16:07 Middag i dag var stekt løk, rød og gul, kål, nakkekotelett, gulrot og nudler. 3 1
elien Skrevet torsdag kl. 16:10 #9075 Skrevet torsdag kl. 16:10 Måtte gjøre det enkelt i dag, nystekt mais trekant med lagret norvegia, pære og druer. Og en liten skål med denne nydelige isen 3 1
Ariana807 Skrevet torsdag kl. 16:32 #9076 Skrevet torsdag kl. 16:32 Jeg ble inspirert av noe jeg så på facebook: Hjemmelaga potetmos, kyllingbiter og sopp stekt med fajita krydder og litt fløte, mais, purre og østavind. Skikkelig digg middag 👌🏻👌🏻 1 1 1
jannihj92 Skrevet torsdag kl. 16:57 #9077 Skrevet torsdag kl. 16:57 Tirsdagens tomatsuppelunsj fikk nytt liv som tomatsaus til spaghetti i dag. Stekte kjøttdeig og hadde oppi, sammen med litt ekstra krydder og en dæsj med revet ost-rester. Parmesan på toppen. 4 2
Frøkenfryden Skrevet torsdag kl. 17:39 #9078 Skrevet torsdag kl. 17:39 Cottage cheese-pizzaboller, hadde oppi finhakka rosmarin som måtte brukes☺️ 3 1
elien Skrevet 17 timer siden #9079 Skrevet 17 timer siden Utbenet kyllinglår, lett banket og panert, med erter, søt paprika og ris, skinnet til lårene hadde jeg i ovnen og de ble nydelig sprø, den som ligger på risen er fra 1 lår og helt, men de krymper noe vodsomt 🍗 2 1
Frøkenfryden Skrevet 14 timer siden #9080 Skrevet 14 timer siden Jeg fortsetter prosjekt «bruke-opp-rosmarinpotta»😅 Kremet potet-og tomatsuppe stavmiksa med matfløte. Tilsatte til slutt hakka rosmarin som fikk godgjøre seg et kvarter. Så godt! Toppa med mikke-mus-pasta og stekt chorizosnabb🥰 1 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå