Gå til innhold

Vis meg bilde av dagens middag


Anbefalte innlegg

Skrevet

Lomper med smøreost, agurk, vårløk og falaffel.

IMG_9114.jpeg

  • Liker 2
  • Hjerte 2
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg er den første til å innrømme at jeg er altfor dårlig til å spise fisk. Rød fisk har jeg helt kuttet ut da jeg syns det smaker tranete, og hvit fisk kan være vanskelig å tilberede ordentlig syns jeg. I dag var det fisketirsdag på Meny med -30 % på all fisk i fiskedisken, så jeg dro dit og fikk tak i en type fisk som heter Isgalt. Helt ukjent for meg, men leste meg litt opp på den på forhånd, og tenkte at jeg ville prøve den. Fikk tips til hvordan den skulle tilberedes og til tilbehør, og altså dere. Fiskemiddagen i dag er den beste jeg har laget noen gang!

Stekte fisken forsiktig i panna med bare salt og pepper, så lagde jeg en sellerirotmos og hadde det ved siden av sammen med smørstekt purreløk, grønne erter og soyasmør. Dette ble så godt og jeg er så fornøyd med at jeg ikke har fucka opp nok et stykke med fersk fisk (sånn som jeg pleier). Hurra! 

20250916_194157.thumb.jpg.23ef383a8a5404ad34ebbaa9f2ae8735.jpg

  • Liker 5
  • Hjerte 4
  • Nyttig 2
Skrevet

Denne hoppet i handlekurven min på Kiwi i dag. Ikke 5-stjerners akkurat, men det var så lenge siden sist og jeg fikk lyst på den ☺️

sushi170925.jpg

  • Liker 4
  • Hjerte 2
Skrevet
jannihj92 skrev (18 timer siden):

Jeg er den første til å innrømme at jeg er altfor dårlig til å spise fisk. Rød fisk har jeg helt kuttet ut da jeg syns det smaker tranete, og hvit fisk kan være vanskelig å tilberede ordentlig syns jeg. I dag var det fisketirsdag på Meny med -30 % på all fisk i fiskedisken, så jeg dro dit og fikk tak i en type fisk som heter Isgalt. Helt ukjent for meg, men leste meg litt opp på den på forhånd, og tenkte at jeg ville prøve den. Fikk tips til hvordan den skulle tilberedes og til tilbehør, og altså dere. Fiskemiddagen i dag er den beste jeg har laget noen gang!

Stekte fisken forsiktig i panna med bare salt og pepper, så lagde jeg en sellerirotmos og hadde det ved siden av sammen med smørstekt purreløk, grønne erter og soyasmør. Dette ble så godt og jeg er så fornøyd med at jeg ikke har fucka opp nok et stykke med fersk fisk (sånn som jeg pleier). Hurra! 

20250916_194157.thumb.jpg.23ef383a8a5404ad34ebbaa9f2ae8735.jpg

Det så helt nydelig ut 😍

  • Hjerte 1
Skrevet

Kyllinglår, beinet det ut og beholdt skinnet på, stekte det i airfryeren så skinnet ble krispy, og helt på slutten av steketiden hadde jeg på smoked chipotle bbq saus, skar det opp i strimler, kremet stekte grønnsakpanne av/med blomkål, strimlet kål, løk, rødløk, søt paprika og gulrot og på slutten i pannen med grønnsakene så hadde jeg i siste rest av bbq sausen og 1 ss creme fresh, og ris til

17sep25.jpg

  • Liker 4
  • Hjerte 2
Skrevet (endret)

20250917_174016.thumb.jpg.6785ea40ac7c3d633f7c79264c94fa7c.jpg

Hadde en rest kyllingform i fryseboksen. Den smakte fortreffelig sammen med stekt brokkolini. 

 

Endret av Brunhilde
Glemte bildet.
  • Liker 4
  • Hjerte 1
Skrevet

Fiskeburger med avokadomos, vårløk og agurk.

IMG_9118.jpeg

  • Liker 3
  • Hjerte 2
Skrevet

Middagen i dag ble en svært sterk kontrast til gårsdagens. Jeg orket ikke å begynne på middag og var ikke spesielt sulten heller, men hadde lyst på litt potetgull. Så middagen i dag ble litt Maarud Intense Green Pepper og Holiday-dipp 🤣 Akkompagnert av en Monster Ultra Fiesta Mango. Heldigvis bor jeg alene, så her er det ingen barn som lider av dette stusselige middagsvalget, og kattepusen har sin egen mat. Prøver igjen i morgen ✌️

20250917_202334.thumb.jpg.16a9577f9fc8c4ab4ab5e701aa5e68ec.jpg

  • Hjerte 8
Skrevet

Pinsa, igjen er blitt helt hekta, i dag med: hvit saus, salame nduja ( ASK sin, den beste ndujaen jeg har smakt, til nå), lagret norvegia, biffdeig, rødløk, søt paprika, fersk mozarella og toppet med Stranda teriaki spekeskinke (den gjør seg veldig godt på toppen)

18sep25.jpg

  • Liker 4
  • Hjerte 3
  • Nyttig 1
Skrevet

Kom hjem fra svømmetrim til en samboer med putrende lårfilet av kylling på gang:hjerte:

Kylling lårfilet som har kokt en stund, med asiatiske smaker. Med gulrot og romanesco oppi. Servert med ris til. Sesamfrø på toppen. 

IMG_9123.jpeg

  • Liker 5
  • Hjerte 2
Skrevet

Liten oppgradering fra igår! Fiskeboller i hvit saus med kokt potet og grønne erter. Litt dill i sausen. Enkelte ting spiser jeg fortsatt på samme måte som da jeg var barn, så jeg passet på å knipse bilde før jeg moste alt sammen til en ugjenkjennelig masse og dynket det i karripulver 😅 

20250918_185558.thumb.jpg.fd4b37cc19fa17f58bebb6ac6f3b6bcd.jpg

  • Liker 5
  • Hjerte 6
Skrevet
jannihj92 skrev (2 timer siden):

Liten oppgradering fra igår! Fiskeboller i hvit saus med kokt potet og grønne erter. Litt dill i sausen. Enkelte ting spiser jeg fortsatt på samme måte som da jeg var barn, så jeg passet på å knipse bilde før jeg moste alt sammen til en ugjenkjennelig masse og dynket det i karripulver 😅 

20250918_185558.thumb.jpg.fd4b37cc19fa17f58bebb6ac6f3b6bcd.jpg

Det var jammen bra du tok bilde før du ødela hele retten! :ler:

  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet

Jeg kom hjem fra en time hos fysioterapeut ved ett-tida i dag og sovna momentant i en stol. Våkna igjen ved halv tolv-tida nå i kveld. 

Dette er ikke mitt stolteste øyeblikk, men jeg presenterer herved dagens frokostlunsjmiddagkveldsmat:  to stk rett i koppen-supper (grønnsakssuppe og ertersuppe) med ei skje potetmospulver i pluss tre tørre brødskalker med smør og ost. 

20250919_004332.jpg

Anonymkode: 5b50f...7e4

  • Liker 1
  • Hjerte 8
Skrevet

Hen yngste hadde lyst på spagetti i dag, og jeg fant biffdeig på dato på butikken, så i dag spagetti med kremet tomatisert biffdeig saus, og revet lagret norvegia på toppen

19sep25.jpg

  • Liker 1
  • Hjerte 3
AnonymBruker
Skrevet

Bedre middag i dag enn i går (i natt). 

Kokte poteter, blomkål, kål og blomkålblader. Butterbeans og løk surra i smør, rømme, pepper og timian. Rå sukkererter på toppen. Nam! 

20250919_172829.jpg

Anonymkode: 5b50f...7e4

  • Liker 2
  • Hjerte 2
  • Nyttig 1
Skrevet

Blomkålsuppe og stekt tortilla med hamburgerrygg og rabagastost.

IMG_9138.jpeg

  • Liker 2
  • Hjerte 3
Skrevet
jannihj92 skrev (På 17.9.2025 den 21.55):

Middagen i dag ble en svært sterk kontrast til gårsdagens. Jeg orket ikke å begynne på middag og var ikke spesielt sulten heller, men hadde lyst på litt potetgull. Så middagen i dag ble litt Maarud Intense Green Pepper og Holiday-dipp 🤣 Akkompagnert av en Monster Ultra Fiesta Mango. Heldigvis bor jeg alene, så her er det ingen barn som lider av dette stusselige middagsvalget, og kattepusen har sin egen mat. Prøver igjen i morgen ✌️

20250917_202334.thumb.jpg.16a9577f9fc8c4ab4ab5e701aa5e68ec.jpg

Ikke stusselig dette. C-vitaminer, fiber, fett og karbohydrater fra poteten. Grønnsaker fra krydder og dip, kalsium og protein fra rømme. Koffein og vann fra Monsteren. Kaller det et velbalansert måltid 😁👌

  • Hjerte 4
  • Nyttig 1
Skrevet

Kikut grillpølser fra Metervare, med ertepure, og båtpotet, dansk remulade og ketshup til å dippe i

20sep25.jpg

  • Liker 2
  • Hjerte 1
  • Nyttig 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...