Gå til innhold

frityrstekte kyllingvinger


Shine21

Anbefalte innlegg

Jeg har planer om å lage buffalo wings til helga, å skal da frityrsteke kyllingvinger. hvor lenge må de stekes?? (frityrstekes) tenkte å kjøpe frityrkoker idag, så jeg slipper å bruke gryte å sånn pes... jeg er veldig redd for RÅTT kjøtt,så heller for mye enn for lite...så skal de jo bli sprø utenpå også...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg har aldri tatt tiden når jeg har laget buffalo wings, men du behøver ikke engste deg for at de skal bli rå. Min erfaring er at når de er brune og sprø utenpå, så er de ferdigstekte inni. Når du i tillegg bruker frityrkoker, så har du jo kontroll på temperaturen. Jeg bruker alltid en vanlig gryte.

Mmm buffalo wings med blue cheese dressing er nam..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...