Shine21 Skrevet 18. oktober 2005 #1 Del Skrevet 18. oktober 2005 Jeg har planer om å lage buffalo wings til helga, å skal da frityrsteke kyllingvinger. hvor lenge må de stekes?? (frityrstekes) tenkte å kjøpe frityrkoker idag, så jeg slipper å bruke gryte å sånn pes... jeg er veldig redd for RÅTT kjøtt,så heller for mye enn for lite...så skal de jo bli sprø utenpå også... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Plym Skrevet 18. oktober 2005 #2 Del Skrevet 18. oktober 2005 Jeg har aldri tatt tiden når jeg har laget buffalo wings, men du behøver ikke engste deg for at de skal bli rå. Min erfaring er at når de er brune og sprø utenpå, så er de ferdigstekte inni. Når du i tillegg bruker frityrkoker, så har du jo kontroll på temperaturen. Jeg bruker alltid en vanlig gryte. Mmm buffalo wings med blue cheese dressing er nam.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Shine21 Skrevet 18. oktober 2005 Forfatter #3 Del Skrevet 18. oktober 2005 Oki=) åssen langer man den dressingen?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Plym Skrevet 18. oktober 2005 #4 Del Skrevet 18. oktober 2005 Det er flere år siden jeg har laget dette, og da tror jeg at jeg brukte en oppskrift jeg fant på nettet. Her er en: http://appetizer.allrecipes.com/az/BlueCheeseDressing.asp Husk å ha sticks av stangselleri og gulrøtter ved siden av. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå