Shine21 Skrevet 18. oktober 2005 #1 Skrevet 18. oktober 2005 Jeg har planer om å lage buffalo wings til helga, å skal da frityrsteke kyllingvinger. hvor lenge må de stekes?? (frityrstekes) tenkte å kjøpe frityrkoker idag, så jeg slipper å bruke gryte å sånn pes... jeg er veldig redd for RÅTT kjøtt,så heller for mye enn for lite...så skal de jo bli sprø utenpå også...
Plym Skrevet 18. oktober 2005 #2 Skrevet 18. oktober 2005 Jeg har aldri tatt tiden når jeg har laget buffalo wings, men du behøver ikke engste deg for at de skal bli rå. Min erfaring er at når de er brune og sprø utenpå, så er de ferdigstekte inni. Når du i tillegg bruker frityrkoker, så har du jo kontroll på temperaturen. Jeg bruker alltid en vanlig gryte. Mmm buffalo wings med blue cheese dressing er nam..
Shine21 Skrevet 18. oktober 2005 Forfatter #3 Skrevet 18. oktober 2005 Oki=) åssen langer man den dressingen??
Plym Skrevet 18. oktober 2005 #4 Skrevet 18. oktober 2005 Det er flere år siden jeg har laget dette, og da tror jeg at jeg brukte en oppskrift jeg fant på nettet. Her er en: http://appetizer.allrecipes.com/az/BlueCheeseDressing.asp Husk å ha sticks av stangselleri og gulrøtter ved siden av.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå