Gjest Violetta Skrevet 17. oktober 2005 #1 Del Skrevet 17. oktober 2005 Jeg ser enkelte her koker opp en del egg og oppbevarer dem i kjøleskap. Men kokte, kalde egg er jo så vanskelige å skrelle! Kan jeg oppbevare dem i vann i kjøleskapet? Det gjør det jo lettere å skrelle dem uten at halve egget følger med skallet i bosset. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 17. oktober 2005 #2 Del Skrevet 17. oktober 2005 Jeg synes ikke kokte kalde egg er vanskelige å skrelle i det hele tatt. Jeg legger dem i kaldt vann straks de er kokte og lar de avkjøles der, tror nok det har mye å si. Så ligger de i kjøleskap til de skal brukes. Slår den ene enden mot benken og bare skreller av skallet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Violetta Skrevet 17. oktober 2005 #3 Del Skrevet 17. oktober 2005 Jeg synes ikke kokte kalde egg er vanskelige å skrelle i det hele tatt. Jeg legger dem i kaldt vann straks de er kokte og lar de avkjøles der, tror nok det har mye å si. Så ligger de i kjøleskap til de skal brukes. Slår den ene enden mot benken og bare skreller av skallet. ← Ok, da prøver jeg da. Kanskje det er bare det at jeg ikke har hatt dem i vann i det hele tatt de gangene jeg har prøvd. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesta Skrevet 17. oktober 2005 #4 Del Skrevet 17. oktober 2005 kor lenge kan dei ligge før dei e "gamle" da?? må dei vere hardkokte? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 17. oktober 2005 #5 Del Skrevet 17. oktober 2005 Tja, jeg har spist egg som har ligget opptil 5-6 dager uten problemer. De har alltid vært hardkokte, men jeg antar at bløtkokte egg går bra det også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå