Gå til innhold

Kokte egg


Anbefalte innlegg

Gjest Violetta
Skrevet

Jeg ser enkelte her koker opp en del egg og oppbevarer dem i kjøleskap. Men kokte, kalde egg er jo så vanskelige å skrelle!

Kan jeg oppbevare dem i vann i kjøleskapet? Det gjør det jo lettere å skrelle dem uten at halve egget følger med skallet i bosset.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg synes ikke kokte kalde egg er vanskelige å skrelle i det hele tatt. Jeg legger dem i kaldt vann straks de er kokte og lar de avkjøles der, tror nok det har mye å si. Så ligger de i kjøleskap til de skal brukes. Slår den ene enden mot benken og bare skreller av skallet.

Gjest Violetta
Skrevet
Jeg synes ikke kokte kalde egg er vanskelige å skrelle i det hele tatt. Jeg legger dem i kaldt vann straks de er kokte og lar de avkjøles der, tror nok det har mye å si. Så ligger de i kjøleskap til de skal brukes. Slår den ene enden mot benken og bare skreller av skallet.

Ok, da prøver jeg da. Kanskje det er bare det at jeg ikke har hatt dem i vann i det hele tatt de gangene jeg har prøvd. :)

Skrevet

kor lenge kan dei ligge før dei e "gamle" da?? må dei vere hardkokte?

Skrevet

Tja, jeg har spist egg som har ligget opptil 5-6 dager uten problemer. De har alltid vært hardkokte, men jeg antar at bløtkokte egg går bra det også.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...