male32 Skrevet 29. desember 2021 #1 Skrevet 29. desember 2021 Hei Har en stor ribbe i kjøleskapet med best før dato i dag. Jeg tenkte å ha denne på lørdag. Går det greit? ribben er ferdig krydret. Om jeg legger den i fryseren, vil det sikkert ta minst 2 dager å tine den, så det virket litt bortkastet.
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2021 #2 Skrevet 29. desember 2021 Det går helt fint. Anonymkode: 6d973...9de
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2021 #3 Skrevet 29. desember 2021 Det går bra! Kjøtt er veldig holdbart Anonymkode: b0244...a9f
C-girl Skrevet 29. desember 2021 #4 Skrevet 29. desember 2021 Best før betyr ikke at den er dårlig på lørdag, hadde det stått siste forbruksdag hadde det vært annerledes.
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2021 #5 Skrevet 29. desember 2021 male32 skrev (19 minutter siden): Hei Har en stor ribbe i kjøleskapet med best før dato i dag. Jeg tenkte å ha denne på lørdag. Går det greit? ribben er ferdig krydret. Om jeg legger den i fryseren, vil det sikkert ta minst 2 dager å tine den, så det virket litt bortkastet. Nøkkelordene her er BEST FØR. Det er ikke det samme som siste forbruksdag. Anonymkode: d5802...86a
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2021 #6 Skrevet 29. desember 2021 Lukk alle dører og vinduer igjen, så går den ikke ut før lørdag. -Pappa 57 år Anonymkode: fc1fe...902 3
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2021 #7 Skrevet 29. desember 2021 Jeg ville hatt noe backup i såfall, jeg åpnet en vakumpakka ribbe 3 dager etter best før og den var sur og jævlig som faen. Så helt bra ut fra utsiden, men var slimete og dårlig inni. Anonymkode: 54691...939 2
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2021 #8 Skrevet 29. desember 2021 Jeg ville laget den i morgen, fryst det jeg ikke trenger når det var avkjølt, og varmet opp resten på lørdag. Dette har jeg ofte gjort og den smaker godt. Anonymkode: 54691...939
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2021 #9 Skrevet 29. desember 2021 male32 skrev (26 minutter siden): Hei Har en stor ribbe i kjøleskapet med best før dato i dag. Jeg tenkte å ha denne på lørdag. Går det greit? ribben er ferdig krydret. Om jeg legger den i fryseren, vil det sikkert ta minst 2 dager å tine den, så det virket litt bortkastet. Lukter den ikke ille, hadde jeg spist den Anonymkode: b2038...2f1
Thaila Skrevet 29. desember 2021 #10 Skrevet 29. desember 2021 Jeg ville nok putta den i fryseren selv om det er litt ekstra styr
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2021 #11 Skrevet 29. desember 2021 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Jeg ville laget den i morgen, fryst det jeg ikke trenger når det var avkjølt, og varmet opp resten på lørdag. Dette har jeg ofte gjort og den smaker godt. Anonymkode: 54691...939 Det hadde jeg tenkt å skrive og. Stek den nå så holder den seg bedre. Frys gjerne i biter så tiner den på kort tid. Anonymkode: 637f0...d8d 1
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2021 #12 Skrevet 29. desember 2021 Litt annet spm, men hva med kalkunfilet som det står best før 28.12? Den har vært fryst en ukes tid. Kan jeg tine og steke den på fredag? Anonymkode: 7926e...43d
jukkapalme Skrevet 29. desember 2021 #13 Skrevet 29. desember 2021 AnonymBruker skrev (1 time siden): Lukk alle dører og vinduer igjen, så går den ikke ut før lørdag. -Pappa 57 år Anonymkode: fc1fe...902 To sjeler, samme tanke
AnonymBruker Skrevet 29. desember 2021 #14 Skrevet 29. desember 2021 AnonymBruker skrev (35 minutter siden): Litt annet spm, men hva med kalkunfilet som det står best før 28.12? Den har vært fryst en ukes tid. Kan jeg tine og steke den på fredag? Anonymkode: 7926e...43d Ja, så klart. Anonymkode: d5802...86a
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå