Gå til innhold

Ribbe som går ut i dag


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei

Har en stor ribbe i kjøleskapet med best før dato i dag. 
Jeg tenkte å ha denne på lørdag. Går det greit? ribben er ferdig krydret.
Om jeg legger den i fryseren, vil det sikkert ta minst 2 dager å tine den, så det virket litt bortkastet.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det går helt fint. 

Anonymkode: 6d973...9de

Skrevet

Det går bra! Kjøtt er veldig holdbart 

Anonymkode: b0244...a9f

Skrevet

Best før betyr ikke at den er dårlig på lørdag, hadde det stått siste forbruksdag hadde det vært annerledes. 

Skrevet
male32 skrev (19 minutter siden):

Hei

Har en stor ribbe i kjøleskapet med best før dato i dag. 
Jeg tenkte å ha denne på lørdag. Går det greit? ribben er ferdig krydret.
Om jeg legger den i fryseren, vil det sikkert ta minst 2 dager å tine den, så det virket litt bortkastet.

Nøkkelordene her er BEST FØR. Det er ikke det samme som siste forbruksdag.

Anonymkode: d5802...86a

Skrevet

Lukk alle dører og vinduer igjen, så går den ikke ut før lørdag. 
 

-Pappa 57 år

Anonymkode: fc1fe...902

  • Liker 3
Skrevet

Jeg ville hatt noe backup i såfall, jeg åpnet en vakumpakka ribbe 3 dager etter best før og den var sur og jævlig som faen. Så helt bra ut fra utsiden, men var slimete og dårlig inni.

Anonymkode: 54691...939

  • Liker 2
Skrevet

Jeg ville laget den i morgen, fryst det jeg ikke trenger når det var avkjølt, og varmet opp resten på lørdag. Dette har jeg ofte gjort og den smaker godt. 

Anonymkode: 54691...939

Skrevet
male32 skrev (26 minutter siden):

Hei

Har en stor ribbe i kjøleskapet med best før dato i dag. 
Jeg tenkte å ha denne på lørdag. Går det greit? ribben er ferdig krydret.
Om jeg legger den i fryseren, vil det sikkert ta minst 2 dager å tine den, så det virket litt bortkastet.

Lukter den ikke ille, hadde jeg spist den :)

Anonymkode: b2038...2f1

Skrevet

Jeg ville nok putta den i fryseren selv om det er litt ekstra styr 

Skrevet
AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Jeg ville laget den i morgen, fryst det jeg ikke trenger når det var avkjølt, og varmet opp resten på lørdag. Dette har jeg ofte gjort og den smaker godt. 

Anonymkode: 54691...939

Det hadde jeg tenkt å skrive og. Stek den nå så holder den seg bedre. Frys gjerne i biter så tiner den på kort tid. 

Anonymkode: 637f0...d8d

  • Liker 1
Skrevet

Litt annet spm, men hva med kalkunfilet som det står best før 28.12? Den har vært fryst en ukes tid. Kan jeg tine og steke den på fredag?

Anonymkode: 7926e...43d

Skrevet
AnonymBruker skrev (1 time siden):

Lukk alle dører og vinduer igjen, så går den ikke ut før lørdag. 
 

-Pappa 57 år

Anonymkode: fc1fe...902

:hoho: To sjeler, samme tanke 

Skrevet
AnonymBruker skrev (35 minutter siden):

Litt annet spm, men hva med kalkunfilet som det står best før 28.12? Den har vært fryst en ukes tid. Kan jeg tine og steke den på fredag?

Anonymkode: 7926e...43d

Ja, så klart.

Anonymkode: d5802...86a

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...