AnonymBruker Skrevet 27. desember 2021 #1 Skrevet 27. desember 2021 Har kjøpt first price ytrefilet av okse. Den ser fin ut, ikke trælete, men nå ble jeg usikker siden det er lenge siden jeg har laget det. Steke to min. på hver side også? Dra jernpanna av med lokket på, og tilbake på samme plate på svak varme etter x antall minutter? Vil ha den medium, i alle fall ikke blodig. Eller er ett minutt nok på hver side på sterk varme i smør? Tilbehøret er peppersaus og ferdigkjøpt sellerimos og dampet blomkål og brokkoli. Gjesten spiser lavkarbo. Servert med tyttebærsyltetøy, også laget på lavkarbovis. Vet at biff blir mørere etter forfallsdato. Vi skal spise kl. 19. Kan jeg ta den ut av kjøleskapet nå for å "hurtigmøre" den? Er usikker på om jeg skal lage rotmos og blande sellerirotmosen med blomkål og brokkolien? Det ser fargeløst ut da, men har paprika. Hva ville dere gjort? Anonymkode: b47dd...6e1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå