AnonymBruker Skrevet 25. desember 2021 #1 Skrevet 25. desember 2021 Hei! Jeg måtte formatere Macen her om dagen. Når jeg kobler iPhones til iTunes nå, får jeg ikke lagt over sanger manuelt lenger. Dvs. det lar seg gjøre dersom jeg velger "Manuell håndtering av musikk, filmer og TV-programmer", men da slettes sangene jeg har på iPhone per dags dato. Det er egentlig ikke noe problem, men spørsmålene er om alle lydopptakene jeg har gjort på iPhone også blir slettet da? Grunnen til at jeg spør er fordi disse lydopptakene dukker opp i musikkbiblioteket til min iPhone når jeg kobler den til iTunes. Og jeg vil nødig slette alle de lydopptakene #69dudes Anonymkode: 0a262...23c
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå