AnonymBruker Skrevet 24. desember 2021 #1 Del Skrevet 24. desember 2021 Om dere skal ha ribba ferdig til ca klokken 17.00 når setter dere den på? Anonymkode: 181f2...b61 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2021 #2 Del Skrevet 24. desember 2021 Kl 10 Anonymkode: 99ba8...381 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2021 #3 Del Skrevet 24. desember 2021 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Kl 10 Anonymkode: 99ba8...381 Denne ribba blir helt fantastisk. Hiver du deg rundt og setter på litt varmere enn 90, kan du fortsatt rekke det. Anonymkode: 99ba8...381 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2021 #4 Del Skrevet 24. desember 2021 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Kl 10 Anonymkode: 99ba8...381 7 timer? Det var da voldsomt. Anonymkode: 181f2...b61 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2021 #5 Del Skrevet 24. desember 2021 Jeg satt på min i gårkveld kl 18. 80 grader. Langtidsstekt er best. Ribba blir alltid saftig og god Anonymkode: 16f35...68b 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2021 #6 Del Skrevet 24. desember 2021 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Denne ribba blir helt fantastisk. Hiver du deg rundt og setter på litt varmere enn 90, kan du fortsatt rekke det. Anonymkode: 99ba8...381 https://www.nrk.no/mat/langtidsstekt-ribbe-1.13282509 Glemte linken Anonymkode: 99ba8...381 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sicario Skrevet 24. desember 2021 #7 Del Skrevet 24. desember 2021 AnonymBruker skrev (6 minutter siden): Om dere skal ha ribba ferdig til ca klokken 17.00 når setter dere den på? Anonymkode: 181f2...b61 Så tidlig som mulig. Gjerne i går kveld🤷🏼♂️ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2021 #8 Del Skrevet 24. desember 2021 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Jeg satt på min i gårkveld kl 18. 80 grader. Langtidsstekt er best. Ribba blir alltid saftig og god Anonymkode: 16f35...68b Så om jeg setter den på 80 grader nå, vil den bli ferdig til ca 5. Anonymkode: 181f2...b61 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sicario Skrevet 24. desember 2021 #9 Del Skrevet 24. desember 2021 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): 7 timer? Det var da voldsomt. Anonymkode: 181f2...b61 Nei da. Jo lengre jo bedre. Sett den gjerne inn før du legger deg kvelden i forveien 👌🏼 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2021 #10 Del Skrevet 24. desember 2021 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): https://www.nrk.no/mat/langtidsstekt-ribbe-1.13282509 Glemte linken Anonymkode: 99ba8...381 Takk, men det er familieribbe jeg har. Ikke tynnribbe. Anonymkode: 181f2...b61 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2021 #11 Del Skrevet 24. desember 2021 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Så om jeg setter den på 80 grader nå, vil den bli ferdig til ca 5. Anonymkode: 181f2...b61 Ja. Så må du sette opp varmen til 250 grader i ca en halv time, for å poppe svoren. Men da må du passe på den, så den ikke blir brent. Lykke til 😀 Anonymkode: 16f35...68b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2021 #12 Del Skrevet 24. desember 2021 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Takk, men det er familieribbe jeg har. Ikke tynnribbe. Anonymkode: 181f2...b61 Skjær evt av kotelettkammen så får du tynnribbe. Stek de med hvert sitt termometer, så blir begge saftige 😊 Anonymkode: 99ba8...381 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2021 #13 Del Skrevet 24. desember 2021 vi har alltid i 7 timer, blir utrolig bra Anonymkode: b3f38...97e 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2021 #14 Del Skrevet 24. desember 2021 Takk, alle sammen. God jul til dere. Anonymkode: 181f2...b61 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2021 #15 Del Skrevet 24. desember 2021 Hva koster langtidssteking i forholdt til noen timer med varmere temperaturer i disse dager? Anonymkode: 2c4b4...863 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2021 #16 Del Skrevet 24. desember 2021 Langtidsstekte min i går og den ble hundre prosent god 6 timer ca. Anonymkode: 84cb0...aa0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Troyamin Skrevet 24. desember 2021 #17 Del Skrevet 24. desember 2021 Jeg bruker å følge denne oppskriften hvert år. Får alltid perfekt ribbe.😊 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2021 #18 Del Skrevet 24. desember 2021 Satte ribba i ovnen klokka 19 i går kveld og svoren poppet i 11 tiden idag. Nå er alt dandert og klargjort til oppvarming senere. Anonymkode: 8dafd...7c5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2021 #19 Del Skrevet 24. desember 2021 Troyamin skrev (3 timer siden): Jeg bruker å følge denne oppskriften hvert år. Får alltid perfekt ribbe.😊 Ja den er god. Brukte alltid den før jeg oppdaget langtidssteking. Er noe helt eget med langtidssteking altså. Og de 5 siste minuttene hvor svoren popper og blir perfekt sprø, men ikke hard, helt magisk! Anonymkode: 99ba8...381 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Taluno Skrevet 24. desember 2021 #20 Del Skrevet 24. desember 2021 AnonymBruker skrev (3 timer siden): Hva koster langtidssteking i forholdt til noen timer med varmere temperaturer i disse dager? Anonymkode: 2c4b4...863 Dette er faktisk regnet ut! https://e24.no/olje-og-energi/i/28XJLr/dette-koster-det-aa-steke-ribben-paa-julaften?utm_source=vgfront&utm_content=hovedlopet_row7_pos1&referer=https%3A%2F%2Fwww.vg.no Til TS: vi setter inn ribbe mellom kl 08 og 14, for å ha den ferdig til kl 17. Jo tidligere inn, jo lavere temperatur. Foretrekker langtidsstekt, men vi varierer etter hva slags andre planer man har, og om noen kan være hjemme å passe på. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå