AnonymBruker Skrevet 16. desember 2021 #1 Skrevet 16. desember 2021 Bestemoren min pleide alltid å lage noen veldig gode tykke lefser til jul, vi har ikke lyktes i å finne oppskriften og vi er veldig usikre på hva de egentlig heter, men vi er kommet frem til at de ligner veldig på mørlefse fra Senja, med tanke på at hun stekte de i ovn og ikke på takke. Jeg har sammen med faren min tenkt å prøve å lage det for første gang nå til jul. Er det noen som har laget desse lefsene før og har en god oppskrift å dele? ❤️ Har kommet over en på nettet, men er usikker på om man skal bruke lys eller mørk sirup? https://www.google.no/amp/s/alfhilds.com/2013/11/10/morlefse-fra-senja/amp/ Tusen takk for alle svar! Anonymkode: a6e78...c0f
Gjest Adobyen Skrevet 16. desember 2021 #2 Skrevet 16. desember 2021 AnonymBruker skrev (28 minutter siden): Bestemoren min pleide alltid å lage noen veldig gode tykke lefser til jul, vi har ikke lyktes i å finne oppskriften og vi er veldig usikre på hva de egentlig heter, men vi er kommet frem til at de ligner veldig på mørlefse fra Senja, med tanke på at hun stekte de i ovn og ikke på takke. Jeg har sammen med faren min tenkt å prøve å lage det for første gang nå til jul. Er det noen som har laget desse lefsene før og har en god oppskrift å dele? ❤️ Har kommet over en på nettet, men er usikker på om man skal bruke lys eller mørk sirup? https://www.google.no/amp/s/alfhilds.com/2013/11/10/morlefse-fra-senja/amp/ Tusen takk for alle svar! Anonymkode: a6e78...c0f Det er godt med slike lefser. Jeg tror det er mest vanlig med lys sirup når det ikke nevnes spesielt. Den lyse gir heller ikke farge på lefsene. Jeg har ikke sett mørke mørlefser noen gang.
colargoal Skrevet 16. desember 2021 #4 Skrevet 16. desember 2021 AnonymBruker skrev (19 timer siden): Bestemoren min pleide alltid å lage noen veldig gode tykke lefser til jul, vi har ikke lyktes i å finne oppskriften og vi er veldig usikre på hva de egentlig heter, men vi er kommet frem til at de ligner veldig på mørlefse fra Senja, med tanke på at hun stekte de i ovn og ikke på takke. Jeg har sammen med faren min tenkt å prøve å lage det for første gang nå til jul. Er det noen som har laget desse lefsene før og har en god oppskrift å dele? ❤️ Har kommet over en på nettet, men er usikker på om man skal bruke lys eller mørk sirup? https://www.google.no/amp/s/alfhilds.com/2013/11/10/morlefse-fra-senja/amp/ Tusen takk for alle svar! Anonymkode: a6e78...c0f Det skal være lys sirup 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå