Gjest -jente33 Skrevet 12. oktober 2005 #1 Skrevet 12. oktober 2005 Jeg har stående en mindre fryseboks med kjøttdeig, kyllingfilet og pizza. Så oppdaget jeg at døren sto åpen da jeg kom hjem fra jobb og da hadde den vel stått slik hele dagen i over 8 timer. Iskremen hadde smeltet, men kyllingen og kjøttdeigen kjentes like "hardt" ut. Laksefiletene hadde blitt helt myke så dem tok jeg ut og stekte. Pizzaene var også blitt myke...jeg lukket likevel skapdøren og lot det fryse igjen. Er dette farlig, kan jeg bli matforgiftet eller noe? Takker for svar fra forståsegpåere.
Blueberry Skrevet 12. oktober 2005 #2 Skrevet 12. oktober 2005 Tror nok det går helt bra. Lurt å ta laksefiletene med en gang. Hvis det var sånne butikkferdigfrossenpizza så gjorde det sikkert ikke noe å fryse de igjen. Det tåler de nok.
Fakse Skrevet 13. oktober 2005 #3 Skrevet 13. oktober 2005 Du blir neppe matforgiftet, de skal jo steke på sterk varme, og de var uansett ikke veldig lenge tinte. Smaken kan kanskje bli litt dårligere, det er ofte det som er problemet om man tiner og fryser mat igjen.
Gjest Gjest Skrevet 13. oktober 2005 #4 Skrevet 13. oktober 2005 Ok, takk for svar. Så det er ikke farlig for kroppen altså?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå