melina Skrevet 12. oktober 2005 #1 Del Skrevet 12. oktober 2005 Noen som har en oppskrift på hvordan man lager ekte tynn italiensk pizza? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 12. oktober 2005 #2 Del Skrevet 12. oktober 2005 (endret) Italiensk pizzabunn (til en hel langpanne): Bland 2 ts tørrgjær med 1 dl lunkent vann og la stå 10 minutter. Rør inn 1,5 dl mel og la heve 30 minutter. Rør inn 1,5 dl mel til, 2 ss olivenolje, 1 ts salt og nok lunkent vann (ca 1 dl) til en fast deig. Kjevle ut, legg på fyll og stek ved 225 grader i ca 15 minutter. Du kan evt gjøre det enkelt å bare blande alt, heve, kjevle ut og steke. Endret 12. oktober 2005 av Arkana Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nella Skrevet 12. oktober 2005 #3 Del Skrevet 12. oktober 2005 Og pizzastein i ovnen. Fås kjøpt mange steder. Trekker ut fuktighet i deigen og bunnen blir sprøere. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå