Gå til innhold

italiensk pizza


melina

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Italiensk pizzabunn (til en hel langpanne): Bland 2 ts tørrgjær med 1 dl lunkent vann og la stå 10 minutter. Rør inn 1,5 dl mel og la heve 30 minutter. Rør inn 1,5 dl mel til, 2 ss olivenolje, 1 ts salt og nok lunkent vann (ca 1 dl) til en fast deig. Kjevle ut, legg på fyll og stek ved 225 grader i ca 15 minutter.

Du kan evt gjøre det enkelt å bare blande alt, heve, kjevle ut og steke.

Endret av Arkana
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...