Gjest Gjest Skrevet 12. oktober 2005 #1 Del Skrevet 12. oktober 2005 Jeg skrelt nettopp poteter til middag, og da var det tynne, røde årer i poteten. Det har jeg aldri opplevd før. Noen som aner hva det kan være for noe? Potetene var forresten økologiske, om det skal ha noe å si. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest LoisLane Skrevet 12. oktober 2005 #2 Del Skrevet 12. oktober 2005 Vi har det også i våre hjemmedyrkede poteter. Vet ikke hva det er, men har tatt sjansen på å spise dem. Vi lever ennå (men hvem vet hva som skjer på lang sikt?) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 13. oktober 2005 #3 Del Skrevet 13. oktober 2005 Se inne på mattilsynets sider, kanskje du finner noe der. Evt. du kan sende en mail og spørre. mattilsynet Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå