Gå til innhold

Pinjekjerner til nesten alt!


Sky Diva

Anbefalte innlegg

Jeg har fått en ny favoritt... RISTEDE PINJEKJERNER!

Siden jeg ikke har anelse eller ide om hvordan de egentlig skal brukes, så bruker jeg å varme de litt på medium varme i stekepanne med en liten dråpe olje i. Så bruker jeg de og strør MASSE over alt mulig rart.. Wok, spaghetti, pastaretter, har ikke prøvd på kjøttkaker, men kanskje det også går...?

Noen andre som har brukt det og har tips om hva det er godt sammen med...?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hah, takk (!), visste jeg burde spørre om noen kunne dette her... de har vært gode selv om jeg har hatt olje i, men tenkte de ble litt klissete liksom.

Men nå vet jeg det! Uten olje... takk!

:klappe:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...