Sky Diva Skrevet 12. oktober 2005 #1 Del Skrevet 12. oktober 2005 Jeg har fått en ny favoritt... RISTEDE PINJEKJERNER! Siden jeg ikke har anelse eller ide om hvordan de egentlig skal brukes, så bruker jeg å varme de litt på medium varme i stekepanne med en liten dråpe olje i. Så bruker jeg de og strør MASSE over alt mulig rart.. Wok, spaghetti, pastaretter, har ikke prøvd på kjøttkaker, men kanskje det også går...? Noen andre som har brukt det og har tips om hva det er godt sammen med...? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LilleMy Skrevet 12. oktober 2005 #2 Del Skrevet 12. oktober 2005 Ett must i salatene - men jeg rister de i pannen uten noe olje, jeg da.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Very Victoria Skrevet 12. oktober 2005 #3 Del Skrevet 12. oktober 2005 Pinjekjerner bør ristes i tørr panne uten noe olje eller annet fett. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sky Diva Skrevet 12. oktober 2005 Forfatter #4 Del Skrevet 12. oktober 2005 Hah, takk (!), visste jeg burde spørre om noen kunne dette her... de har vært gode selv om jeg har hatt olje i, men tenkte de ble litt klissete liksom. Men nå vet jeg det! Uten olje... takk! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå