AnonymBruker Skrevet 20. november 2021 #1 Skrevet 20. november 2021 Vil prøve å lage selv, og lurer på om man kan klare å få den like god som på restaurant😊 Bruker dere ansjosfileter i hjemmelaget? Har jo aldri sett ansjonsbiter i salatene man spiser ute😅 Hva slags dressingoppskift bruker dere? Ønsker å havne på en lettvint en, med ikke mange ingredienser, men samtidig oppnå den runde og syrlige smaken. Anonymkode: 9afa7...a5b
AnonymBruker Skrevet 20. november 2021 #2 Skrevet 20. november 2021 Du tenkte på med eller uten kylling? Det er i dressingen ansjosen er, pleier å bruke den dressingen som står i oppskriften. Anonymkode: 1ea7a...b81
AnonymBruker Skrevet 20. november 2021 #3 Skrevet 20. november 2021 AnonymBruker skrev (6 minutter siden): Du tenkte på med eller uten kylling? Det er i dressingen ansjosen er, pleier å bruke den dressingen som står i oppskriften. Anonymkode: 1ea7a...b81 Nei, mente ansjosen😄 kan ikke huske å ha sett ansjonsbiter i salater jeg har spist, men det må jo nesten være det siden de nok følger oppskriften🙂 får bare kutte de bittesmå, så går det nok😅 Anonymkode: 9afa7...a5b
enkefru Skrevet 20. november 2021 #4 Skrevet 20. november 2021 Ansjosen er i dressingen, ikke salaten. Jeg kjøper dressing på Meny
AnonymBruker Skrevet 20. november 2021 #5 Skrevet 20. november 2021 Det meste av mat smaker bedre når den er hjemmelaget, såfremt vi ikke snakker Michelin-nivå. Cæsarsalat er så enkelt lage, det får du til. Selv foretrekker jeg Salade Niçoise: Anonymkode: 494ac...85f
AnonymBruker Skrevet 20. november 2021 #6 Skrevet 20. november 2021 AB 494ac...85f: Det der er IKKE en cæsarsalat. Ikke i nærheten engang. Det er en salade nicoise. Anonymkode: 4bfa7...477
AnonymBruker Skrevet 20. november 2021 #7 Skrevet 20. november 2021 AnonymBruker skrev (12 minutter siden): AB 494ac...85f: Det der er IKKE en cæsarsalat. Ikke i nærheten engang. Det er en salade nicoise. Anonymkode: 4bfa7...477 Det var jo det personen skreiv. Anonymkode: 40583...116 4
AnonymBruker Skrevet 20. november 2021 #8 Skrevet 20. november 2021 Jeg vet ansjonsen er i dressingen, men dressingen havner nødvendigvis på salaten og jeg har ikke sett noen ansjonsbiter i salaten på kafè. Anonymkode: 9afa7...a5b
AnonymBruker Skrevet 20. november 2021 #9 Skrevet 20. november 2021 🤣 ansjosen er helt most og kjørt jevn med blender eller stavmikser når man lager dressingen. så derfor ser du ikke bitene. Anonymkode: 0b95c...49d 2
AnonymBruker Skrevet 20. november 2021 #10 Skrevet 20. november 2021 Dressingen lages jo I blender/stavmikser/foodprocessor. Ikke bruk juleansjos, da. Anonymkode: fd53e...62f
AnonymBruker Skrevet 20. november 2021 #11 Skrevet 20. november 2021 her er min favoritt oppskrift, selv om det ikke er "ekte cæsar" 1 egg 1 ss sennep litt hvitvins eddik et par ansjos fileter en liten neve parmesan 2 fedd hvitløk kjører alt med stavmikser og heller oppi olje og evt litt vann til en fin dressing. smaker til med salt, pepper/Tabasco, sitron og sukker. Romano salat, krutonger, kylling lårfilet, bacon, dressing, og parmesan på toppen. Anonymkode: 0b95c...49d
AnonymBruker Skrevet 20. november 2021 #12 Skrevet 20. november 2021 AnonymBruker skrev (50 minutter siden): 🤣 ansjosen er helt most og kjørt jevn med blender eller stavmikser når man lager dressingen. så derfor ser du ikke bitene. Anonymkode: 0b95c...49d AnonymBruker skrev (50 minutter siden): Dressingen lages jo I blender/stavmikser/foodprocessor. Ikke bruk juleansjos, da. Anonymkode: fd53e...62f 😄😄 da var gåten løst😁 AnonymBruker skrev (42 minutter siden): her er min favoritt oppskrift, selv om det ikke er "ekte cæsar" 1 egg 1 ss sennep litt hvitvins eddik et par ansjos fileter en liten neve parmesan 2 fedd hvitløk kjører alt med stavmikser og heller oppi olje og evt litt vann til en fin dressing. smaker til med salt, pepper/Tabasco, sitron og sukker. Romano salat, krutonger, kylling lårfilet, bacon, dressing, og parmesan på toppen. Anonymkode: 0b95c...49d 🥰🥰namm, takk for oppskrift! Anonymkode: 9afa7...a5b
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå