Gå til innhold

Hva har du på ostefatet?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skal ha gjester til ost/kjeks og vin på lørdag. Vil gjerne lage et spennende ostefat med gode oster, spekemat og tilbehør. Jeg lurer derfor på pm noen har gode forslag til både oster / spekemat og tilbehør.❤️

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Blåmugg, hvitmugg, rødkittost, hardost og mykost ❤❤

Anonymkode: b6564...bf2

Skrevet

Jeg bruker stort sett diverse sorter av Tingvollost og fra Gangstad går. Det er mine absolutt favoritter. I tillegg 1-2 sorter fastoster (typ Manchego og Pecorino). Slå gjerne til med en bakt brie med diverse nøtter, tørket frukt og honning. Spekemat er gode italienske eller spanske skinker, som passer til ostene du velger.
 

Tilbehør: frukt- og nøttebrød, evt. noe lyst brød, diverse kjeks som passer til de ulike ostene, chiligele, akevittgele, nøtteblanding i honning (lag selv), gode olivener, 2-3 typer marmelader (feks. fiken, pære og gulrot). Eple, druer, fiken, tørket mango og fersken er også godt på et ostebord.

Anonymkode: eb97d...065

  • Liker 1
Gjest Føsleguri
Skrevet

Kraftkar fra Tingvoll (hvis jeg får tak i den) eller Gorgonzola (blåmuggost)

Chaumes (rødkittost)

Harahorn fra Himmelspannet (kvitmuggost)

Bufar fra Valdresmeieriet (fastost)

Parmaskinke, serranoskinke, Coppaskinke fra Tind, kompis spekesnacks.

Skrevet

Legg ved litt fiken, noen bær og litt oliven.

 

1017938572_Skjermbilde2021-11-04kl_22_48_08.png

Skrevet

Selbu Blå og en god Brie er to oster som alltid er på våre ostefat i alle fall. :jepp: Ellers greit med noen kremoster eller noe annet mildt for de som er litt mindre eventyrlystne.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...