Gå til innhold

Bortsch


Gjest Varg-Menja

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg har liggende en oppskrift jeg har fått fra en kollega, men har aldri prøvd den (...men ifølge henne skal den være kjempe god)

Bortsch:

2 hvitløkbåter

1 finhakket løk

½ kilo revet rødbet

200 gram grovt revet gulrøtter

125 gram grovt revet persillerot

2 ss olivenolje

200 gram snittet rødløk

1 hakket potet

1 ss tomatpurre

1½ - 2 liter grønsaksbuljong

salt og pepper.

Surr løk, gulrot, rødbeter og persillerot i olivenolje noen minutter. Hiv oppi resten og la koke ca. en time. Salt og pepper smak til slutt. Mos suppen, eller kjør den i food prossesor.

Endret av magolia
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...