Gjest matglad Skrevet 2. oktober 2005 #1 Del Skrevet 2. oktober 2005 Har laget kjøttkaker, men de ble ganske "løse i fisken".. Noen som vet hva som skal gjøres for å unngå at de "ramler fra hverandre når man ser på de.." Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Armonia Skrevet 2. oktober 2005 #2 Del Skrevet 2. oktober 2005 Egg og litt potetmel pleier å funke:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sniglå Skrevet 2. oktober 2005 #3 Del Skrevet 2. oktober 2005 Litt mer potetmel, eller evt arbeide lenger med deigen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 2. oktober 2005 #4 Del Skrevet 2. oktober 2005 Egg og litt potetmel pleier å funke:) ← Mm.. Mye lettere å forme kjøttkaker når man bruker egg også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest piaf Skrevet 2. oktober 2005 #5 Del Skrevet 2. oktober 2005 Helt enig mht egg og potetmel. Ellers er det et gammelt triks å røre sammen kjøttdeig og salt først - saltet binder vann og gjør deigen fastere. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mistyen Skrevet 2. oktober 2005 #6 Del Skrevet 2. oktober 2005 Bruker også egg og potetmel, funker hver gang Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
liv1 Skrevet 3. oktober 2005 #7 Del Skrevet 3. oktober 2005 (endret) Jeg bruker å blande i medisterdeig, sånn halvparten av vekten av kjøttdeigen. Det blir veldig god smak da synes jeg.. Endret 3. oktober 2005 av liv1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Liz2005 Skrevet 3. oktober 2005 #8 Del Skrevet 3. oktober 2005 Ellers er det et gammelt triks å røre sammen kjøttdeig og salt først - saltet binder vann og gjør deigen fastere. ← Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gitte Skrevet 3. oktober 2005 #9 Del Skrevet 3. oktober 2005 Hmms.. vi bruker mel, melk, salt og.. et eller annet krydder. Vet ikke helt forholdet der, vi sper gjerne 100 kg av gangen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Snuppelure Skrevet 3. oktober 2005 #10 Del Skrevet 3. oktober 2005 (endret) Hmms.. vi bruker mel, melk, salt og.. et eller annet krydder. Vet ikke helt forholdet der, vi sper gjerne 100 kg av gangen ← 100kg???? Stor kjøkkenmaskin eller??? Endret 3. oktober 2005 av Snuppelure Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sniglå Skrevet 4. oktober 2005 #11 Del Skrevet 4. oktober 2005 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sky Diva Skrevet 4. oktober 2005 #12 Del Skrevet 4. oktober 2005 Jeg bruker også egg og potetmel. Jo mer du tar i jo fastere blir de (to egg feks blir fast som bare det... litt for fast etter min smak, men noen liker det sånn) Jeg pleier å krydre kjøttkakene ganske mye. Har i salt, pepper, ett fedd hvitløk, piffi eller allroundkrydder, hakket løk, og så litt av hvert av det jeg måtte ha i krydderhyllen. (nesten alltid karri, koriander, muskatnøtt og basilikum) De blir utrolig gode, masse masse smak på. Viktig at de ikke stekes på for høy temperatur, da blir de svidd utenpå og rå inni. I den brune sausen rører jeg inn litt brunost. Smaker nam nam! Dette har også blitt en av favoritt rettene til kjæresten min, så jeg er veldig fornøyd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
BlaBla Skrevet 4. oktober 2005 #13 Del Skrevet 4. oktober 2005 Lagde kjøttkaker i går tok i krydder og et par ss vann. Ble så fine atte... Har til og med løk inni og de hang veldig bra sammen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gitte Skrevet 4. oktober 2005 #14 Del Skrevet 4. oktober 2005 100kg???? Stor kjøkkenmaskin eller??? ← vel, den tar omtrent 40 kg kjøttdeig, så såå stor er den ikke, men en del større enn de du finner på kjøkkenet hjemme ja Jeg lager aldri kjøttkaker hjemme så baserte svaret mitt utifra det vi gjør på jobben Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå