Nellie Cortado Skrevet 29. september 2005 #1 Del Skrevet 29. september 2005 Noen som har en god oppskrift på reinskav eller finnbiffgryte som noen kaller det også? Må det forresten lages i en jerngryte eller kan jeg bruke en vanlig kasseroll? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 29. september 2005 #2 Del Skrevet 29. september 2005 (endret) Denne oppskriften er nydelig! Bruner 7-800 g viltkjøtt/reinskav e.l. Tar ut og steker 1 hakket løk, 2-3 hakkede gulrøtter og 1 hakket persillerot til det er mykt. Stek også sopp om du liker det. Har kjøttet tilbake sammen med 4-5 knuste einerbær og vann (kanskje 4 dl?). Lar koke en halvtime før jeg har i ½ boks seterrømme, noen gode skjeer rørte tyttebær, noen skiver brunost, salt, pepper og timian. Lar koke ca 15 minutter til. Du trenger overhodet ikke bruke jerngryte. Det bruker jeg svært sjelden, og den er like god laget i en vanlig gryte. Endret 29. september 2005 av Arkana Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nellie Cortado Skrevet 29. september 2005 Forfatter #3 Del Skrevet 29. september 2005 Tusen takk! Du har oppskrift på alt Arkana. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå