Miranda Bailey Skrevet 26. september 2021 #1 Skrevet 26. september 2021 Jeg har ikke så veldig god økonomi og kommer til å fokusere på Body Recomposition fremover, noe som vil si at jeg må spise relativt mye proteiner og ikke alt for mye fett. Noen som har tips til gode magre proteinkilder? Tenker da MINST 10 g protein per 100 g, men helst nærmere 15-25 g protein (spesielt om det er "middagsmat"). Er veldig glad i kylling, mager spekeskinke og diverse kjøttpålegg, men det blir utrolig dyrt i lengden. Har proteinpulver, men blir rimelig lei av å sluke i meg det flere ganger til dagen også. Liker heller ikke tunfisk dessverre.
AnonymBruker Skrevet 26. september 2021 #2 Skrevet 26. september 2021 Kyllingfilet og torsk. Anonymkode: 50f2a...3d0
Miranda Bailey Skrevet 26. september 2021 Forfatter #3 Skrevet 26. september 2021 AnonymBruker skrev (19 minutter siden): Kyllingfilet og torsk. Anonymkode: 50f2a...3d0 Hvis du ser så nevnte jeg kylling i innlegget mitt, men det er langt ifra billig. Trodde ikke torsk var noe særlig billig heller, men skal sjekke det ut.
AnonymBruker Skrevet 26. september 2021 #4 Skrevet 26. september 2021 Egg. Kesam koster vel rundt 60 kr/kg. Bland litt proteinpulver i for å variere smaken. Samme med gresk yoghurt. Lever. Anonymkode: 75ecd...d2f
AnonymBruker Skrevet 26. september 2021 #5 Skrevet 26. september 2021 Og fårikålkjøtt er billig nå. Du trenger ikke bruke det til fårikål heller om du ikke liker det. La det ligge i en slow cooker hele dagen, og spis det som det er, eller grill det i ovnen etterpå. Svinkeknoker kan du ofte få til førti kroner kiloet. Anonymkode: 75ecd...d2f 1
AnonymBruker Skrevet 26. september 2021 #6 Skrevet 26. september 2021 Tunfisk i vann. Anonymkode: 1dc0a...187
AnonymBruker Skrevet 26. september 2021 #7 Skrevet 26. september 2021 Just now, AnonymBruker said: Tunfisk i vann. Anonymkode: 1dc0a...187 Ops, ser at du ikke liker det. Kyllingfilet på tilbud da. Seifilet. Anonymkode: 1dc0a...187
stan Skrevet 26. september 2021 #8 Skrevet 26. september 2021 Sjekk matvaretabellen: http://www.matvaretabellen.no/ Hvis du sorterer på proteininnhold så finner du de matvarene med mest protein. Ser feks høne ligger ganske høyt. Det er rimeligere enn kylling, særlig i asiabutikker. 3
AnonymBruker Skrevet 26. september 2021 #9 Skrevet 26. september 2021 Miranda Bailey skrev (3 timer siden): Jeg har ikke så veldig god økonomi og kommer til å fokusere på Body Recomposition fremover, noe som vil si at jeg må spise relativt mye proteiner og ikke alt for mye fett. Noen som har tips til gode magre proteinkilder? Tenker da MINST 10 g protein per 100 g, men helst nærmere 15-25 g protein (spesielt om det er "middagsmat"). Er veldig glad i kylling, mager spekeskinke og diverse kjøttpålegg, men det blir utrolig dyrt i lengden. Har proteinpulver, men blir rimelig lei av å sluke i meg det flere ganger til dagen også. Liker heller ikke tunfisk dessverre. Prøvd plantealternativer? Grønne soyabønner har 14.6 gram Tørka soyabønner 35 gram Tofu 14,2 gram Røde linser 27 gram Brune linser 25 gram Hvite bønner: 21 gram Kikerter 20 gram Brune bønner 19 gram Anonymkode: d70a5...d6e 6
AnonymBruker Skrevet 26. september 2021 #10 Skrevet 26. september 2021 AnonymBruker skrev (1 time siden): Og fårikålkjøtt er billig nå. Du trenger ikke bruke det til fårikål heller om du ikke liker det. La det ligge i en slow cooker hele dagen, og spis det som det er, eller grill det i ovnen etterpå. Svinkeknoker kan du ofte få til førti kroner kiloet. Anonymkode: 75ecd...d2f Hvor magert er fårikålkjøtt? Anonymkode: f56b8...660
AnonymBruker Skrevet 26. september 2021 #11 Skrevet 26. september 2021 Miranda Bailey skrev (3 timer siden): Hvis du ser så nevnte jeg kylling i innlegget mitt, men det er langt ifra billig. Trodde ikke torsk var noe særlig billig heller, men skal sjekke det ut. Storpakker med kyllingfilet er rimelig. Torsk er også ganske rimelig, kjøp på salg og frys. Anonymkode: 50f2a...3d0
AnonymBruker Skrevet 26. september 2021 #12 Skrevet 26. september 2021 42 minutter siden, AnonymBruker said: Hvor magert er fårikålkjøtt? Anonymkode: f56b8...660 Har ikke sett på det siden jeg gjerne spiser fettet uansett. Men når det står lenge i en crockpot e.l. flyter uansett fettet opp og er lett å ta bort om man vil. Det bør uansett ikke kastes, det er glimrende å bruke i sauser. Anonymkode: 75ecd...d2f
AnonymBruker Skrevet 26. september 2021 #13 Skrevet 26. september 2021 Mager kesam og cottage cheese. Hvis du ikke liker klumper kan du kjøre cottage cheese med stavmikser og tilsette frosne bær eller sjokoladepulver. Blir veldig godt! Anonymkode: 98c62...f30
AnonymBruker Skrevet 26. september 2021 #14 Skrevet 26. september 2021 Sei i blokk er billig Anonymkode: ca20d...700 1
AnonymBruker Skrevet 26. september 2021 #15 Skrevet 26. september 2021 Linser. En kopp linser inneholder 18 g protein. Lag f.eks indisk daal: billig, enkelt og godt! Anonymkode: a7d72...ea7 2
AnonymBruker Skrevet 26. september 2021 #16 Skrevet 26. september 2021 AnonymBruker skrev (1 time siden): Har ikke sett på det siden jeg gjerne spiser fettet uansett. Men når det står lenge i en crockpot e.l. flyter uansett fettet opp og er lett å ta bort om man vil. Det bør uansett ikke kastes, det er glimrende å bruke i sauser. Anonymkode: 75ecd...d2f Proteinrikt fett da eller? TS spør om billige proteinkilder. Anonymkode: f56b8...660
AnonymBruker Skrevet 26. september 2021 #18 Skrevet 26. september 2021 5 minutter siden, AnonymBruker said: Proteinrikt fett da eller? TS spør om billige proteinkilder. Anonymkode: f56b8...660 Ja, og fårikålkjøtt er en billig proteinkilde. Fettet kan du som sagt la være å spise. Anonymkode: 75ecd...d2f 2
Miranda Bailey Skrevet 27. september 2021 Forfatter #19 Skrevet 27. september 2021 AnonymBruker skrev (11 timer siden): Prøvd plantealternativer? Grønne soyabønner har 14.6 gram Tørka soyabønner 35 gram Tofu 14,2 gram Røde linser 27 gram Brune linser 25 gram Hvite bønner: 21 gram Kikerter 20 gram Brune bønner 19 gram Anonymkode: d70a5...d6e Jeg liker ikke tofu eller soyabønner, blir vondt i magen av kikerter og både bønner og linser inneholder mer karbohydrater enn de gjør proteiner. Spiser litt bønner og linser, men ikke som hoved proteinkilde. 1
Miranda Bailey Skrevet 27. september 2021 Forfatter #20 Skrevet 27. september 2021 AnonymBruker skrev (12 timer siden): Og fårikålkjøtt er billig nå. Du trenger ikke bruke det til fårikål heller om du ikke liker det. La det ligge i en slow cooker hele dagen, og spis det som det er, eller grill det i ovnen etterpå. Svinkeknoker kan du ofte få til førti kroner kiloet. Anonymkode: 75ecd...d2f Det er ikke magert kjøtt dessverre..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå