søndagsengel? Skrevet 28. september 2005 #1 Skrevet 28. september 2005 Jeg har kjøpt fersk gnocchi. det står ikke hvor lenge den skal koke, bare at den skal koke til den flyter opp. Annen fersk pasta skal jo koke i få minutter, men skal gnocchien koke lenger? Selv om mesteparten av den nå har flytt (heter det det??) opp, så er den helt myk i konsistensen, den virker litt rå. Gnocchi jeg har smakt tidligere har hatt litt tyggemotstand. Tror ikke jeg har kokt den for lenge heller, smakte på den første gang etter få minutter.
Arkana Skrevet 28. september 2005 #2 Skrevet 28. september 2005 Gnocchi skal koke til det flyter opp ja, bare noen minutter. Den skal være myk.
søndagsengel? Skrevet 28. september 2005 Forfatter #3 Skrevet 28. september 2005 Takk! Den ble god! Bare litt annerledes enn den jeg fikk i Italia (og den italienske var litt bedre... )
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå